sreda, 10. november 2021

Poljubčkaj se danes!!!

 Sem čisti blagoslov za ves svet! Delam, kar ljubim in s tem dovolj zaslužim za udobno življenje!

Ti pa tudi! Seveda si blagoslov za svet! V srcu si ljubezen! Upam, da se imaš dovolj rad-a, da delaš, kar ljubiš! Ali, da vsak dan vsaj malo stopaš proti temu!

Čudovita si! Čudovit si!

Kaj če bi si vsakih pet minut to povedal-a! Ne samo povedala! Povedala, kot da zares verjameš!

Danes stopi v novo osebnost!

Danes pozabi staro! Pozabi, kdo si bil-a! to nisi več ti!

Danes je nov nepopisan list! Kdo si?!

Zdaj pa to govori, udejanji in razmišljaj o tem! Hodi, kot da si že vse, kar si želiš biti! Govori, kot da si že vse, kar si želiš biti! Cveti, kot da si že vse, kar si. Saj si že to zdaj v resnici! Samo nismo dajali dovolj prostora temu novemu cvetočemu jazu! Pa saj to ni jaz! To je samo duša, ki želi biti otipljiva v vsakdanjih stvareh!

Danes cveti! Danes sij! Danes sledi svojemu srcu!

Zakaj bi se zmanjševali!? Zakaj bi ostajali v okvirju, ki nam je preozek!? V sebi imamo svobodo radostne rasti! Kaj bomo negovali, zalivali, osvetljevali – to bo rastlo! Kaj neguješ danes?!

Razvajaj se malo! Bodi, kdo si! Bodi veselje v vseh pogledih! Živi čisto radostno. Zdaj! To je tvoj trenutek! To je tvoje znamenje! Vredna si dobrega življenja! Zdaj!

Ljubek srčen srečen nagajiv žareč jasen igriv nagajiv lep nežen strasten zabaven dan!




🌷 P.S.: Sprejmi svoje srce. Odpri ga, da vpiješ še več ljubezni in igrivosti in radosti. Jaz sem čista radost v vseh pogledih, ker je to moja vedno bolj pogosta izbira. Kaj izbiraš ti?!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ Neguj Sijaj! ... https://youtu.be/P7ogOFMHjg8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Parni Valjak - Dođi ... https://youtu.be/xLwwoPnjIys

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar