nedelja, 7. november 2021

Izrabi sovjo moč - izbiraj s srcem!!!

 Neverjetno lepo je, da sem srečna. Samo izbiram več sreče in radosti. Pa tako malo je potrebno za srečo! Zunaj je tako lep sončni vzhod. Popolnost je! izjemnost! Kako je čudovito biti to, kdo sem!

Lahko sem pristna. Lahko sem radost. Lahko sem veselje!

Lahko vse poteka zlahka in na enostaven način.

Zdaj pa res vedno bolj zaupam, da je vesolje prijazno do mene. Želi mi pomagati. Želi mi podariti vse, kar si želim. Stoji mi ob strani! Vedno!

Zdaj je tako lep sončni vzhod. Spodaj je vse v oranžnih barvah. Potem pa so nad žarenjem oblaki, ki imajo odseve od spodaj kot ogromni valovi. Kot bi bili osvetljeni od spodaj! Kako je lepo! Tako si lep-a ti! V sebi imaš moč narave, ki se prebuja v tebi! V sebi imaš silo ustvarjalnosti, ki te podpira na tvoji srčni poti v sebi imaš neskončno moč, ki te prijateljsko podpira. Samo odpri se tej lepoti! Danes odprimo srce še več dobremu!

Ljubek igriv blažen radosten nagajiv srečen miren jasen kreativen vesel zabaven pristen dan!




🌷 P.S.: Danes žari v vseh svojih barvah. Danes sij v vsej svoji lepoti. Danes bodi v miru. Danes si ustvarjaj srečo – izrabi to svojo notranjo moč! Izbiraj s srcem!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ Neguj Sijaj! ... https://youtu.be/P7ogOFMHjg8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Mišo Kovač - Volim te danas kao i nekad ... https://youtu.be/8K90HgubzLI

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar