petek, 1. oktober 2021

Uklenjeni ali svobodna volja!?! izberimo!!!

 Kaj če bi vsak dan bil praznovanje?! Kaj če bi vsako uro praznovala, da sem živa?! Kaj če bi se bolj veselila življenja?! Saj me ne bi pobralo!!! Pa tudi, če bi me, bi umrla srečna!!! Ha-ha-ha!!! Pa še res je!!!

Saj ne živim samo zato, da bi umrla!!

Živim, ker je to radost! Živim, ker je to moja svobodna volja! Živim! Živim, da radostno rastem! Živim, da uživam življenje! Živim, da sem pristna in da vadim to bolj in bolj!

Danes izbiram še več sreče! Danes izbiram še več veselja! Danes izbiram še več obilja! Danes izbiram še več pristnosti z ljubimi! Danes živim polno! Vdihnem življenje s polnimi pljuči! Uživam zdaj v vsakem srku kave! Uživam ob pisanju! Uživam! Živim! Dobro je biti živa!

Življenje je praznovanje tega, kdo sem! vse ostalo je laž, ki nas želi ukleniti za korist koga drugega. Zato danes izbiram modro! Še več veselja! Še več sreče! Še več smeha! Še več poljubčkov! Še več objemov! Še več smejanja iz srca! To je moja izbira! Imam svobodno voljo! Kaj pa je tvoja!??!!

Ljubek srčkan srečen srčen dan poln pristnosti in obilja in radosti in smeha iz srca!!! (Tega si vredna-vreden!)


🌷 P.S.: Danes se moja duša izraža skozi to, kdo sem! Danes cvetimo v vsej svoji lepoti! Zato smo tu! Zato smo tu! Čudovit-a si! Zaupaj svojemu srcu!!!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sijaj v tebi! ❤️ https://youtu.be/TVlXAMmFosY

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Parni Valjak - Dođi ... https://youtu.be/tqNyZLLBcq8

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar