četrtek, 30. september 2021

Saj ne bi škodilo, kajne?!

 Kaj če bi se še bolj odprli čarobnosti?!

Saj ne bi škodilo, kajne?!

Seveda ne bi!!!

Kaj če bi še bolj odprli svoje srce?!

Tudi to ne bi škodilo – zares!

Zgodila se mi je zanimiva situacija, ko sem čisto odprla srce, ampak se je izkazalo, da ni bilo zame! Seveda je bilo boleče. En dan! Potem pa sem se prav smejala, kako neumno je bilo pričakovati kaj več. Spustila sem, ker ni bilo moje! Občutila sem čisto radost, tekle so mi solze sreče!

Najbolj pomembno pa je bilo, da sem ves čas imela odprto srce. Ves čas sem bila pristna! To je bil fantastičen občutek! Tudi, če je bilo malo, za kratek čas – potem – boleče. Bila pa sem polno prisotna čez vso situacijo! Zelo sem ponosna nase!

Kako lahko danes malo bolj zasidraš veselje v svoje življenje?! Kaj te sploh veseli?! Kaj je tvoja ustvarjalnost?!! Mene zadnje čase navdušujejo rože! Včeraj sem dobila novo! Pa šivanje! Zašila sem si dolgo obleko z volančki! Pravi čudeži nastajajo! Rada bi tudi slikala ali vsaj risala. Kaj pa ti?! Kaj ti odpira srce ljubezni vsega Vesolja zate?! Danes sledi svojemu sijaju, kot bi rekel Joseph Campbell.

Zdaj pa na noro pustolovščino sprejemanja vabil za srečo! Svobodno voljo imaš! Izberi srečo! To je zate! To je tvoja pravica! Vse ostalo je manipulacija v potrošniški sistem!

Ljubek srečen igriv radosten blagoslovljen kreativen vesel zabaven pisan živahen srčen umetniški pristen dan!



🌷 P.S.: Življenje ti vsak trenutek nudi neskončno možnosti za veselje! Sprejmi jih! Odpri svoje srce radosti!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sijaj v tebi! ❤️ https://youtu.be/TVlXAMmFosY

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Severina - Tarapana ... https://youtu.be/IAt-LuTVTVM

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar