torek, 14. september 2021

Vseeno imam čarobno življenje!!!

 Kaj naredim, ko sem sitkana in tečna in čutim neko notranjo napetost, ki se noče sprostiti?

Najprej se nasmejim, ko polijem vodo po tleh. Bučka mi pade na tla in vse se nekako mota naokoli, ko je najbolj neprimerno in nadležno. To me vedno spravi v smeh.

Dobro.

Tečna sem. Pa kaj?!

Vseeno imam čudovito življenje.

Kaj je povzročilo frustracije?

Nisem še tam, kjer bi rada bila. Nikoli ne bom! Zato ker se rojevajo vedno nove želje. Lahko pa uživam zdaj, kjer sem. Lahko sem še bolj igriva in se še bolj zabavam!

Naredila sem si čudovito obleko! Zašila! Všeč mi je! komaj čakam, da jo lahko imam oblečeno! Rada sem kreativna. To v meni prebuja prostore in dele možganov, ki sploh nisem vedela, da jih imam. Najbolj pa mi odpira srce. Komaj čakam, da še kaj ustvarim!

Cenim, da če sem si že skuhala kavo, naredila tibetanske vaje in se stuširala, da je že dan popoln! Vseeno, kako se nadaljuje!

Zdaj pa je čas, da si odpočijem. Nikamor se mi ne mudi. Nikomur se mi ni treba dokazovati. Samo čutim mir v srcu in zaupam, da bo vse prišlo točno ob pravem času. Čas je, da se neham trpinčiti in biti stroga do sebe. Sem, kjer sem in točno tu in zdaj sem lahko srečna!

Danes izbiraj več in več sreče zase! Tega si vredna-vreden.

Ljubek srečen srčkan igriv nagajiv radosten pristen srčen pisan šarmanten navihan pristen dan!



🌷 P.S.: Zaupaj, da je dovolj, da se počutiš dobro. Potem si tako namagneten-a, da se ti nič ne more upreti! Sledi svojemu srcu!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️  ❤️ Resnica srca! ... https://youtu.be/Cy6LnVO19eU

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Bruno Mars - Just The Way You Are ... https://youtu.be/LjhCEhWiKXk

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar