ponedeljek, 13. september 2021

Bodimo no pametni!!!

Občuti se dobro – potem je dobro!

Občuti se slabo – potem je slabo! To je samo naš notranji vodnik – naš cestni garmin do naših srčnih želja! Želi nam povedati, da se oddaljujemo! Zato bodimo srečni, ko se občutimo slabo! To je samo znak, da obrnimo v drugo smer!

Toliko je mučenikov, ki imajo kipe in so blaženi in ne vem kaj. Vsem, ki so kaj vredni v zgodovini, so nekako pretrpeli svoje skozi. Ne rabim kipa! Ne rabim spomenika! Nočem biti svetnica! Lahko izbiramo drugače. Seveda je trpljenje znak, da smo na nepravi poti. Zavijmo na srčno pot.

Trpljenje, biti žrtev, mučeništvo, suženjstvo, podložnost, krivda, sram, nevrednost, občutek neustreznosti, nevidnost, bolečina, depresivnost, napetost… so samo znaki, da se oddaljujemo od srčnih želja.

Kako se vse to občuti?! Dobro ali slabo?! Verjetno slabo!

Osho vedno govori, kako je vztrajanje na negativni lestvici čustev neinteligentno. Lahko se obrnemo iz sivin v luč! Lahko opazimo vso čarobnost, ki jo ima mati narava za nas! Zdaj pa ta vabila za srečo sprejmimo!

Stopimo zatorej na svojo srčno pot!

Vedno lahko naredim nekaj!

Lahko se vprašam, kako se lahko počutim boljše!?!

Potem pa to naredim! Kaj pa boš ti naredil-a!

Ljubek srečen blažen igriv bleščeč živahen lahkoten glamurozen mavričen samorogast pisan sijajen dan!



🌷 P.S.:  Življenje je čarobnost, ki si jo ustvarjamo vsak dan z izbirami. Kaj izbiraš danes? Pristnost? Veselje? Obilje?

 Vedno so nam govorili, malo še potrpi! Kam nas je to pripeljalo?! V novo trpljenje!! Pa še to pretrpi, pa potem še to!! Pa vedno nekaj! Čakamo potem na boljše čase, ki pa ne pridejo! Samo nakopljemo si še več trpljenja! Ni res, da je treba trpeti! Bodimo danes pametni! Pozabimo te neumnosti o trpljenju! 

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️  ❤️ Resnica srca! ... https://youtu.be/Cy6LnVO19eU

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Pharrell Williams - Happy ... https://youtu.be/ZbZSe6N_BXs

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar