ponedeljek, 13. september 2021

Ni več pomembno! Zares!!!

 Samo to je res!

Ko se občuti slabo, je slabo.

Bolj kot se občuti dobro, bolj je dobro!

Zdaj pa to uporabimo!

Bolj kot se počutim slabo, bolj se oddaljujem od svojih želja.

Vem, da sem neskončno hvaležna za vsa partnerstva, ki sem jih imela. Niti malo mi ni žal, da so se končala. Niso bila prava zame in za drugo osebo. Zdaj pa sem lahko srečna. Vseeno ali v partnerstvu ali brez.

Imela sem zelo dober načrt. Šolanje. Služba. Poroka. Hiša. Otrok. Vmes še nekje avto. Pa se je vse obrnilo na glavo.

Zdaj je moj edini cilj, da sem srečna. Moj cilj je, da živim pristno. Moj cilj je, da bolj kot dobrine zbiram zaklade srca. Moj cilj je, da sem navdih za sr(e)čno bogato radostno življenje.

Vem, da sem fizično bitje in potrebujem fizične stvari. Zato še bolj uživam v njih!

Ni več pomembno, da ugodim staršem, družbi, ne vem še komu. Bolj pomembno je, da sem pristna. Nočem biti stara šestdeset in ugotoviti, da sem metala stran čas z ugajanjem, normalnostjo, čakanjem na potrditvijo, dokazovanjem. Dovolj je bilo. Zdaj je čas, da zares živim po svoje. Ne rabim se več nikomur dokazovati. Zdaj lahko živim po svoje.

Kako pa si ti vnašaš več pristnosti v svoj dan?

Ljubek srečen igriv blagoslovljen radosten pisan kreativen živahen poln razigran šarmanten gala bleščeč dan!



🌷 P.S.: Življenje ti ponuja vsako sekundo vabilo za srečo, zdaj pa ga sprejmi. Odpri svoje srce še več radosti. Trpljenje in mučenje in potikanje v nižjih sferah čustev ni inteligentno, kot bi rekel Osho. Kako se lahko počutiš malo boljše?! Zdaj pa to udejanji!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️  ❤️ Resnica srca! ... https://youtu.be/Cy6LnVO19eU

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... India Arie: Sings "I Am Light" | SuperSoul Sessions | Oprah Winfrey Network ... https://youtu.be/OL-gxfx2QtY

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar