sreda, 4. avgust 2021

Išči več in več radosti!

  Ljubezen prežema vse moje dele dneva. Rada se zjutraj zbudim. Najprej meditacija. To me vedno umiri. Danes pa se počutim tako razvajano in srečno. Lepo mi je tukaj.

Dobila sem notranji občutek, da če sem v srcu, da je vse dobro. Vedno sem dobro. Vedno je dobro, ko sem v srcu. Rada imam to igrivost. Rada imam ta mir. Rada imam srčnost.

Še vedno je bilo vse dobro.

In če še ni vse dobro, še ni konec.

Včasih se najdem, da mi energija uhaja v manj želene vode, ki so razburkane. Samo nasmejim se. Čimprej se umirim in se zavedam, kaj se dogaja. Samo zaupam si, da zmorem preusmeriti svoje misli in vibracijo v hvaležnost, radost, veselje. Igrivost.

Če pa ne zmorem preusmeriti, pa tudi zaupam, da bo postalo tako neznosno, da bom prisiljena kaj spremeniti.

Ampak raje imam nežne opomine in sprotne popravke smeri. Zaupam, da mi drobni namigi intuicije nakazujejo pravo smer. Zdaj pa samo prisluhnem svojemu srcu.

Si zaupaš? Le zaupaj svojemu notranjemu glasu. Vodi te na srčno pot. Ta je prava zate.

Ljubek srčkan srečen igriv nagajiv razigran zabaven radosten dan!



🌷 P.S.: Danes išči več in več razlogov za srečo. Odpiraj svoje srce priložnostim za srečo. Danes bodi iskalka-iskalec dobrega in radosti in sreče. Kar iščemo, to najdemo!

 💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️  Bolj dragocen a!  ...  https://youtu.be/RDeboY3jiLs

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Elvis Presley - My Way  ... https://youtu.be/ixbcvKCl4Jc

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar