ponedeljek, 12. julij 2021

Poj glasbo svoje duše!

  Saj vem, da je zdaj tudi dobro. Še boljše pa je, če malo poslušam stare dobre pesmi. Kar v neko zanimivo razpoloženje me spravijo! Polno ljubezni in radosti. Saj imam rada tudi novejšo glasbo.

Samo, da je glasba, pa je vse boljše! Uživala sem v poslušanju različnih pesmi na poti domov z morja. Hitro mi je minilo.

Nič pa ni bolj pomembno kot moje dnevne rutine pisanja dnevnika hvaležnosti. Zdaj sem jih malo zlagala v dan, bolj kdaj je bil čas. drugače pa je najboljše, da jih naredim kar zjutraj. Svojo meditacijo, pa telovadbo, hladno mrzel tuš in potem seveda pisanje! Zraven pa pitje kave! To je najlepši začetek dneva. Seveda še ptiči pojejo zunaj!

Takoj pa, ko to rutino prilagajam trenutnim norostim, mi takoj pada vibracija! Zato je tako pomembno vsakodnevno delo na sebi. Tako kot hrana. Potrebujem jo vsak dan. Še bolj pa je pomembno moje duhovno zdravje. Zato res potrebujem vse te moje obrede!

Danes je dan brez obveznosti! Zato še bolj cenim mir in čas, da lahko ustvarjam čaroben dan. Začetek je pomemben, ker vse potem izhaja iz tega!

Ljubek srečen srčkan dan poln ljubkih obredov užitka!


🌷 P.S.: Sledi svojemu srcu! To je tvoj največji zaklad! Zdaj pa ga res poslušaj!

 💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ Ostani v centru! ❤️ https://youtu.be/hiD7CNIY1XE

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... India.Arie Sings "I Am Light" | SuperSoul Sessions | Oprah Winfrey Network ... https://youtu.be/OL-gxfx2QtY

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar