torek, 13. julij 2021

Največja laž sploh!!!

  Kaj vse uporabljam za izgovor, da še ne stopim naprej?

Če bi si vse priznala, bi jih takoj prepoznala. Tako se ne bi več zavajala, da so samo resnični. Samo pri roki so, ko mi ni.

Ni še pravi čas. Kdaj pa bo? Nikoli? Če sem dobila idejo, je pravi čas, da jo uresničim. Če ne še je ne bi dobila.

Ne zmorem! Največja laž sploh! Česarkoli sem se lotila, sem se učila in vadila tako dolgo, da sem znala. Torej res ne zmorem ali mi ni. Res ne zmorem?! Res?!! Ne verjamem!

Pa res bi morala drugače živeti. Povedano drugače, to ni normalno! Kaj če izstopam?! Kaj če me drugi ne bodo marali zaradi tega?! Kdo me ne mara, me tako ne mara. Pa vseeno sem tu zaradi sebe. Tu sem, da izražam svojo pravo pristno naravo. Vsak poje svojo pesem duše. Ne sodimo drugih. Lahko smo v harmoniji ali ne, to ni naša skrb. Moja je samo, da sem pristna. In v integriteti, saj nikomur ne bi naredila kaj slabega, sploh, če sem v srcu. Tu se skriva strah stopiti in uresničevati svoje sanje. Drugi, okolica, mnenje drugih, družbe, sistema… in vse ostale bedarije so samo izgovor, da ne rabim slediti svojim sanjam in se potruditi zanje. Res verjamem v svoje sanje ali so drugi krivi (starši, družba, okolica, vse drugo - no), da sama ne rabim verjeti svojim sanjam?!

Potem lahko ostanem uboga in žrtev in nemočna. (Sebe prepričujem, kako težko je! Ne da se!) To pa mi je tako poznan scenarij. Ni ravno romantična komedija – je pa zgodba s preko tisoč deli in znano bedno zgodbo!

Močna kreatorka sem. To zdaj verjamem. Torej, kaj si bomo ustvarili danes? Močni kreatorji smo.

Ljubek srečen pustolovski srčkan dan!



🌷 P.S.: Kdo si? Danes si zvezda svojega življenja. Kaj si ustvarjaš, lepotica – lepotec?

 💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️  Ljubezen tvojega življenja! ❤️ https://youtu.be/xTqS2gGDR5E

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Meredith Brooks - Bitch ... https://youtu.be/bv4q4Kk0Qr0

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar