sreda, 14. julij 2021

Jaz sem jaz! Čudovito!

To sem jaz.

Jaz sem jaz.

Si upam biti tako odločna? Brez da poskeniram prej vse in vsakogar, kaj si želijo od mene, kaj se pričakuje in kaj je normalno? Potem pa se prilagodim. Kameleonniziram. Samo, da sem del črede in da lepo spadam v njo. Kakšna tragedija, da bi bila črna ovca! Polomija! Ali bel golob!! To je konec mojega življenja!

Pa je res?!

Sem si to zgodbo ustvarila v umu, da ne rabim biti pristna in pokazati pravih barv. Mogoče me je strah zavrnitve. Pa kaj če nisem vsem všeč. Saj tudi meni niso vsi. Pa zaradi tega svet ne obstane!

Lepo gre naprej!

Vse se vrti v pravo smer.

Kaj če bi bolj zaupala, da če sem bila ustvarjena taka kot sem, da sem potem že vse, kar moram biti. Samo dopuščam duši, da se izraža.

Pa je res tako pomembno, da me imajo vsi radi in me sprejemajo? Ni. Tudi brez tega lahko lepo živim. Kot zdaj. Torej je vse laž, ki si jo napletam v glavi. Kdo me nima rad zaradi mene same, tudi preko igric nič ne pomeni odobravanje. Nič. Kdo pa me ima rad, pa me tako ima rad. Kljub vsemu.

Danes se imam jaz rada. Kljub vsemu. Ali kljub vsem. Vsi na nek način samo odražajo odnos, ki ga imam do sebe. Sprejemam samo sebe?

Moja draga, moj dragi – čudovit-a si tak-a kot si! Točno takšna-takšen si najlepša.

Ljubek pristen pikast mavričen roza svetleč bleščeč dan!



🌷 P.S.: Danes praznuj svojo edinstvenost! Nikogar ni kot si ti! Zakaj bi skrival-a ta zaklad?! Ti si Luč sveta. Ti si Ljubezen sveta! Zdaj pa sij! Močno in še močneje!

 💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️  Ljubezen tvojega življenja! ❤️ https://youtu.be/xTqS2gGDR5E

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Daniel Popović - Ma daj obuci levisice ( Jugovizija 1991 ~ Original snimka ) ... https://youtu.be/jBuh2hbEiNY

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar