torek, 30. marec 2021

Razvajanje z malenkostmi

  Danes je bilo tako lepo čutiti tuš tople vode na koži. Vsako jutro se stuširam, ampak nisem resnično tam. Že razmišljam, kaj vse moram potem. Nisem čisto prisotna. 

Želim biti v trenutku. Želim občutiti toploto in nežnost vode, ki me čisti. Želim doživeti to. Želim videti sončni vzhod. Želim videti orhidejo, ki se tako lepo razcveta. Vse želim doživeti v polnosti. 

Nočem samo hiteti v naslednji trenutek. 

Potem vedno zamujam zdajšnjega, ker sem v resnici tukaj, z mislimi pa že v naslednjem. 

Zdaj občutim srk kave. Zdaj občutim, kako mi je dobra. Zdaj občutim, kako mi sonce greje dnevno sobo. Zdaj občutim, kako sem sijoča in radost in lepota.

Zdaj sem že vse, kar sem si kdaj koli želela postati. Zdaj se širim v pristnosti.

Zdaj živim pristno in sijoče in po svoje.

Ljubek srečen sijoč unikaten dan!


   

 🌷 P.S.: Dovoli življenju, da te razvaja z malenkostmi, ki resnično štejejo. Občuti na svoji koži lepoto dneva in čarobnost vsakega trenutka. Poveži se s svojim srcem. Bodi v centru. Naj se pustolovščina začne!

  💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  AFIRMACIJE za dobro spanje 💗 za lahko noč 💗Louise L. Hay, Florence Scovel Shinn, Douglas Bloch ... https://youtu.be/d5zkenzLXpc

  🎸 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ...  Bruce Springsteen - The River (The River Tour, Tempe 1980) ...  https://youtu.be/lc6F47Z6PI4

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar