sobota, 16. maj 2020

Zdaj se želim počutiti dobro!

Kako kaj? Smo se že navadili na maj? Ali je že skoraj mimo, pa ga sploh opazili nismo?

Kaj ni zanimivo, koliko stvari počnem iz navade. Lahko, da mi koristijo, lahko da ne. Vedno pa se vidi. Pozna se rezultat. Nekaj se izcimi iz tega.

Koliko let sem premišljevala, da sem projekt, ki ga je treba izboljšati, pa ni bilo kaj veliko rezultatov iz tega. Mislila sem, da če bom se bolj približala temu, kar je popolnost, bom vsaj malo bolj sprejemljiva, vsaj malo bolj ljubljena.

Kaka napaka.

Zdaj si želim drugi pristop. Kako sem lahko bolj prijazna do sebe? Kako sem lahko bolj mila? Kako sem lahko bolj sočutna, razumevajoča, kot bi bila do najboljše prijateljice? Ali do čisto vsakega na ulici. Nič in čisto nič ni tako resno, kot se zdi. Sama sebe veliko prestrogo sodim. Sem sodila. Vsaj upam.

Ne gre več za popravljanje napak. Ker ni začetka. On mi je to naredil, ker je ona to že prej naredila njemu in je nekdo drugi že njo prej prizadel in tako naprej… To je veriga brez konca. In z iskanjem konca in vzroka izgubljam čas. Izgubljam ta dragocen trenutek. Ne bom več dajala svoje sedanjosti preteklosti. Ne bom dajala teh dragocenih trenutkov. Lahko pa jih namenim temu, kako se lahko počutim boljše.

Karkoli se je zgodilo, pa komu mar! Zdaj se želim počutiti dobro!

Ljubek sijoč pristen nagajiv srčen srčen pisan mavričen jasen zabaven dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Poljubil te je že davno princ, Trnuljčica, lahko odpreš oči. Že zdavnaj si našel svojo princeso, princ. Vse je v tvojem srcu. Ni ti treba spati celo življenje. Zaživi. Bodi srečna! Bodi srečen!

P.P.S.: Navdih... ❤️ Srečna! Bodi povabilo za srečo! https://youtu.be/ejOOPeQIxXo

P.P.P.S.: Navdih glasbe ...Ceca - To, Miki  https://www.youtube.com/watch?v=7kl4DXgFezA

Ni komentarjev:

Objavite komentar