sreda, 27. maj 2020

To pa si zaslužim!

Ljubezen je v veh pogledih čudovita. Čarobna. Kje je? vedno v mojem srcu in se širi navzven. Mislila sem, da jo prejemam od zunaj! Pa jo ne! Saj jo tudi, no! Ampak glavni vir je v mojem srcu! Tako nikoli ni odsotna.

Tako dobre meditacije sem delala na fb strani Šola luči (https://www.facebook.com/potdoresnice.org/videos/868118350352696//)! Priporočam!

Pa še nekaj! Pozabila sem. Kaj že!

Pa te meditacije priporočam! Vsak dan! Na fb ali youtubu! Susan Kassandra (https://www.youtube.com/user/severnorth/videos). Bom pogledala točno, kako se napiše, ali pa bom kar dala povezave! Božansko! Življenje se mi spreminja v čarobnost!

Kaj sem že želela napisati?

Res si želim, da občutite ljubezen v srcu. Karkoli ljubim, osebo, življenje, ustvarjanje, kuhanje, preurejanje doma, slikanje, se čas ustavi. To pa priporoča v dnevnih navdihih Alan Cohen! Tudi priporočam na youtubu (https://www.youtube.com/user/Cowinn327/featured)! Neprecenljivo!

Bolj kot delam to, kar ljubim. Bolj se to širi. Bolj zares živim.

Samo nekaj, da razčistimo! Sama se tudi zbudim kdaj tečna. Ampak to sprejmem in vseeno nadaljujem s svojimi meditacijami, dnevniki hvaležnosti, sprehodi, pisanjem. In kar naenkrat nekaj klikne in sem spet nazaj pri sebi. Kot bi se zbudila iz megle in sem spet v soncu.

Saj ni to neko delo, samo osredotočanje. To pa si "ja" zaslužim! Želim se počutiti dobro. In čisto lahko je!

Ljubek sijoč pristen navihano nagajiv srčkan srčen dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Dajem vam dovoljenje. Dajem vam znamenje! To je to! lahko res zaupate svojemu srcu! Prav vas vodi! Vam rečem! Zares! Samo prisluhnite! Saj za mene tudi velja. Samo prisluhnimo! Zares!

Ni komentarjev:

Objavite komentar