sobota, 30. maj 2020

Rešeno. Tudi to, rešeno. Vse je rešeno!

Danes bodimo malo nori!

Kaj če bi lahko živeli kakorkoli? Kako bi živeli? Kako bi si ustvarjali življenje? Kaj bi delali?

Zdaj pa si mislite, da lahko! Vse že imate! Vse že imate v sebi. Vsa sredstva, vse, kar potrebujete, vse. No, čisto vse, kar vam je prej bil izgovor, ne obstaja. Pa na kakršnem koli področju že je. Potrebujete sredstva. Rečeno. Potrebujete spodbudo. Rešeno. Potrebujete navdih. Rešeno. Potrebujete ljubezen. Rešeno. Potrebujete razumevanje. Rešeno. Potrebujete jasnost. Rešeno! Vse, kar ste si kdajkoli mislili, zakaj ne morete, je rešeno. Vse.

Kaj bi zdaj v tem trenutku ustvarili? Kaj bi ustvarila Ljubezen v vas? Kaj in kako bi živeli?
Nič ni več problem. Vse je rešeno.

Saj v resnici je tudi tako. Samo tega ne vidimo. Za vse je že poskrbljeno. Saj ne, da samo dvignemo roke. In vse spustimo. Ne! Ampak, če pomislimo nazaj, kaj se še vedno ni razrešilo celo boljše, kot smo pričakovali?

Zdaj zaupajmo! Pustimo to vmesno odboje, da je tudi v razcvetu, karkoli že to vmesno obdobje je. Med rešitvijo in »zanimivimi situacijami«.

Vse je rešeno. Zdaj pa to živimo in to dopustimo še bolj. Kaj ne bi ta dan preživeli lahkega srca? Kaj se ne bi več smejali? Kaj se ne bi več zabavali? Kaj ne bi bolj uresničevali svojih sanj? Mislim, da je čas. Ampak vi odločate zase.

Ljubek sijoč pristen igriv zabaven srečen presrečen nagajiv dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Življenje je čista polnost in igrivost v veh pogledih. Začni tako živeti! Zdaj!

Ni komentarjev:

Objavite komentar