sreda, 25. marec 2020

Hvala! Brez tebe bi bilo veliko bolj dolgočasno!

Danes pa praznujemo!

Čestitke vsem mamam!

Kako sem srečna, da sem mama. Najbolj pa sem srečna, da imam mamo. Pa seveda sem srečna, da sem imela babico. To pa je bil balzam za dušo. No, zdaj pa še imam mamo. Hvaležna sem, da se lahko vse pomeniva in da nam je super skupaj. Rada imam, ko greva na kavo skupaj in se pogovarjava. Sploh take globoke teme. O vsem. In sploh o notranjosti.

Tako sem hvaležna, da je ravno moja mama, moja mama.

Vedno pa sva si skupaj kupili dobre čevlje. Tako je bilo tudi na zadnje. Tudi to je super. Čevlji so najina skupna strast. Že od nekdaj. Čeprav sva včasih imeli samo pik na Peko. Tam pa sva vedno kaj našli. Vedno! To pa je bila kvaliteta.

Že samo občutek, da je tu, da jo lahko pokličem ali da ona pokliče mene je dragocen.

Koliko so naši starši dali za nas. Toliko energije. No, preživeli smo skupaj vse drame! Zdaj pa je čas, da ustvarjamo svojo dramo.

Sem pa neskončno hvaležna za sovjega sina. Čutim, kako me ima rad z vsem srcem in kako imam jaz rada njega bolj kot vse na svetu. Starševstvo je definitivno obogatilo moje življenje in me poglobila kot osebo. Vedno izvem resnico in se ne morem skrivati za lepimi besedami. Starševstvo so dejanja. Najbolj pa prisotnost, da sem točno tu, z njim.


Kako čas mine. Spomnim se, kako sva traktorje vozila v peskovniku, orala njive in kosila travo. Zdaj pa se pogovarjava po telefonu in ga je tako lepo slišati.

Rada sem mama. In nič ni v popolnosti, ker sem daleč od tega. Sem pa najboljša mama, kar sem lahko, v tem trenutku. Sem dovolj dobra mama.

Nič pa ni bolj res, da si samo želim, da bi bil sin srečen. Tako si moji starši tudi želijo zame. Vem!
Ljubek sijoč srčkan srečen dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Življenje je čista radost in veselje, le zate. Hvaležna sem za vse ljudi v svojem življenju, ki ga delajo še bolj bogatega in srečnega in zabavnega in norčavega. Res, vrednega živeti!

Ni komentarjev:

Objavite komentar