torek, 24. marec 2020

Fokus na luč, da so sence za nami!

Kaj pa to, ko sem zdaj dva dni v izolaciji. Zares. Doma!

No, danes je že tretji dan!

Samo najboljše! Pravo razkošje! Trenerka! Udoben mehki puloverček. Najbolj puhaste stvari iz omare.

Ampak danes, danes pa je čas, da se uredim. Začetek tedna. Oblekla sem si rdeče hlače. Saj se te ja ne bomo zanemarjali, ko smo doma? Seveda ne! Pa potem svileno majčko. Tako lepo. ravno prav dolgo. Na vrh pa nekaj tigrastega ali leopardjega ali čitastega… no, nek živalski vzorec pač. In ker sem res moderna za doma, seveda, pa še dolgo jopco, tako čez rit, da vse to lepo povežemo.

Potem pa sem v trenutku dobila preblisk!

Zakaj imam jaz trepalnice namazane? Zakaj imam te neudobne hlače, ko ne vem, ali bi sijih dol potegnila ali navzgor, ker so v vsakem primeru čudno stale. In svilena majica je lezla kar nekam, naramnice so mi padale iz ramena in podloga pri izrezu se mi je obračala navzven. Da o tigru na majici sploh ne govorim! Material je postajal vedno bolj nedihljiv, vroč in neudoben. Kar stran sem jo vrgla po kakih dveh urah, ker je tako ali tako bil verjetno poliester. Malo sem še vztrajala v svileni majici in hlačah, saj smo se navadili. Nekako!

Dokler nisem v kopalnici zagledala pajkic.

Hlač sem se rešila!

Kje je tisti moj mehki topel puhasti umazano roza puloverček!?

Na koncu dneva sem še imela samo svileno majico od moje urejenosti in elegance!

Prijateljica je klicala in je rekla, da bi se lepo uredili in si skuhava čaj in se video pokličeva. Pa sem ji samo rekla, da je zamudila prve tri ure ali mogoče štiri, ko sem še bila nekako urejena! Zdaj pa niti slučajno ne grem v nič takega!

No, udobje šteje!

In že imam pripravljeno za jutri zjutraj, trenerko, puhasti puloverček in sveže perilo. Saj stuširala pa se bom. Jutri zjutraj.

Udoben puhasto lep sijoč dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Zaupajmo načrtu Vesolja. Za vse nas je najboljše. In vse je ob pravem času. Zaupam! Obdajte se s svetlobo, pustite sence za sabo! Fokus!

Ni komentarjev:

Objavite komentar