petek, 14. februar 2020

Saj vem. Osnove!

Dajmo no, kaj je naše pravo veselje? Kaj nas navdušuje? Kaj je tisto, kar je čisto noro in dobro in pravo za nas?

Točno to! Točno to nas drži po konci. To nam daje sočnost in pestrost! Saj smo še živi! No potem pa tako tudi živimo! Zares!
Danes pa brez izgovorov!!!

Kaj pa mene zdaj v tem trenutku navdušuje!?

Slikanje. Videla sem tako veliko platno. Moram ga imeti doma. to pa je nekaj, kar moram. Saj si bom šla en dan po njega! Res! To pa je zame!

No potem pa bom dala vse barve na njega, kar se jih spomnim in kar jih lahko zmešam. Tako. Za zabavo. In če mi ne bo všeč. Bom to ponovila. Prebelila in začela od znova. Res!

Je pa tu tudi zvezda!

Zdaj ne vem, če bi ji naj sledila! Ampak meni je tako posebna! Prav rada jo gledam! Saj vem! Zvezd je v izobilju! Prava čarovnija je pogledati v nebo in se povezati s to lepoto. Ampak ta je moja! Samo moja! Že to, da jo lahko vsako noč opazim, pred spanjem, ko se zavijem v brlog moje postelje in odeje, to mi daje pravo veselje.

Kaj pa je, kar že zdaj cenim?

Saj vem. Osnove.

Cenim, da sem zdrava. Cenim, da je zunaj tako lepo sonce. cenim, da si bom zdaj skuhala kavo. Danes pa je vrstni red pomešan, ker drugače jo že imam skuhano. Kaj je zdaj to?


No, daj bom skuhala kavo.

Cenim, da imam tako zanimivo družino. Cenim, da imam dom. Cenim, da imam avto! Cenim, da zdaj pišem v postelji, sonce tako lepo vzhaja in tako prikupno čisto majhni, oblački so. Rada imam lepoto narave.

Nikoli mi ni bilo logično! Vse okoli tolik lepote, pa da je ne bi opazili! Če je tu za nas!

Ljubek sijoč navihano zabaven pustolovski dan poln srčkov!

Cmok!

Objem!

P.S.: Že čutiš kaj metuljčke pustolovščine v trebuhu? Zdaj!

Ni komentarjev:

Objavite komentar