torek, 28. januar 2020

Puščam pustolovščini priložnost...

Hej, kako si kaj danes moja draga, moj dragi?

Danes je dan za nežnost. Danes je dan, da smo to, kdo smo.

Danes je dan, da opazimo lepoto. Sončnega vzhoda. Ali vsaj sonca, kako kuka skozi oblake.
Vse je dobro.
Vse je dobro.

In čisto vse je dobro.

Tako je!

Kaj pa ni dobro, pa še ni konec!

Verjamem v dobre konce. Vedno!

Zame je dober konec. Pa še nekaj. Vse se dogaja zame! Vse je dobro, če tudi je videti na prvi pogled skoraj nedobro. Tako je!

Daleč smo že prišli.

Zdaj pa čutim, da je čas, da bolj vadim zgodbo, kot bi rada, da bi bila. Ne bi več rada živela enako ponavljanje vsega vsak dan znova. Saj vem, da je čar tudi v tem, da poznam skoraj vsak trenutek dneva. Kaj pa širitev? Kaj pa lepota? Kaj pa sijaj? Kaj pa presenečenja?

Mislim, da veliko izpuščam, ko želim vse nadzorovati, da je po starem. Ni potrebe. Ni potrebe, da je po starem. Lahko je po novem. In po moje. Prihodnost lahko nosi samo še boljše zame. Lahko to zaupam? Se lahko prepustim in skočim s pečine? Spodaj je mehka blazina. Pripravljena sem.

Vsaj teoretično.

V moji realnosti se še vedno držim za rob pečine in se poskušam spraviti nazaj gor. V utečeno. Držim se z nohti, čeprav me vse vleče dol. Z zadnjimi močmi bi se držala poznanega.

Mogoče pa se je treba, prav treba sprostiti. Prav treba je pustiti prihodnosti, da se prikrade v moje življenje. Jo pobožati. Ji nežno reči: »A ti si ta?«

Saj ne more biti tako strašno.

S tem, ko se oprijemam poznanega, ker se želim obvarovati, zamujam. Pa pred kom ali čem bi se obvarovala? Saj pa mi nobeden nič noče!

Torej! Danes skočimo!

Ljubek sijoč pristen navihan srečen srčkan dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Dajmo življenju, svetu priložnost. Vse je za nas. Dopustimo danes lepoto v srce!

P.P.S.: Malo navdiha . . . SEVERINA - TRIDESETE https://youtu.be/OsUuPT8_FV8

P.P.P.S.: Malo navdiha . . .  Prosite in dano vam je - Esther in Jerry Hicks: Metode kreiranja: Postopek #1: Kipenje cenjenja   . . .   https://youtu.be/Qa0tbozXcVs

Ni komentarjev:

Objavite komentar