nedelja, 24. november 2019

To deluje zame!

Ariel za transformacijo, naj mi pomaga pri mislih. Seveda ni to prašek! To je moj angel.

Seveda verjamem v angele! V resnici! Verjamem. Čutim se posebej povezano z molitvijo sveti angel. Seveda mi je to bilo dano. Doma so bili ateisti. Jaz sem imela močno obdobje iskanja Boga v cerkvi. Saj sem ga tudi našla. Samo ne tam. Ampak v svojem srcu. Bog je zame bistvo. To je zame povezanost z mojim najvišjim dobrim, z izrazom same sebe v svoji največji lepoti. Lepoti dušo. Bog je zame povezanost s svojim srcem, intuicijo, notranjim vodstvom. Tako je!

In ni mi težko govoriti o bogu. Ni! Ker čutim, da je to univerzalna resnica. Najvišje dobro v vseh, največja ljubezen v vseh. Eni ga vidijo skozi krščanstvo, drugi skozi budizem, skozi kaj drugega, ampak je v resnici resnična povezanost z ljubeznijo v sebi. Torej navadite se na besedo bog. To je zame dobro. to je dobra beseda.

Sami pa si nadomestite to, kako se vi počutite najbolj usklajeno, najbolj v sozvočju in najbolj pristno v sebi. To je to.

In dovolj je definicij. Sploh mi ni treba pojasnjevati.

To deluje zame.

Včeraj sem spoznala od blizu tako super osebo! Sploh nisem vedela, da take obstajajo! Kako dobro! noro dobro!

Adijo sem nora! In to v dobrem smislu!

Kaj je bilo to?

Drugačna! Čudna in to v dobrem smislu!

Takoj, ko smo se začeli pogovarjati, smo se začeli pogovarjati na tako pristnem osebnem področju, kot da se poznamo že sto let! Kar nisem navajena tolike odkritosti! Noro dobro! kar čutila sem, kako srkam vso to milino in globine in modrost in uvide. Kar nakopičeno je bilo. To ni bilo mleko v kavi! To je bila zgoščena smetana! To so bili zakladi srca! Nanizani na vrvico kot perle na verižici! Adijo, kako bogastvo! To pa sem tako srečna!

Kar malo sem mogla vdihniti!

To pa je res pravi zaklad spoznati tako osebo!

Ljubek srčkan pristen unikatno lep dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Življenje je lepo, ko ga živimo pristno! Zaljubljena sem v svoje življenje! Zdaj!

Ni komentarjev:

Objavite komentar