torek, 26. november 2019

Čisto se je zataknilo!

Danes je tako lep dan! Čaroben!

Malenkosti štejejo!

Želela sem na hitro v mesto in potem hitro domov! Vse na hitro! Z maksimalno ravnijo užitka! Listje živo rumene barve je bilo prilepljeno na moje vetrobransko steklo! Imela sem zlato preprogo listja! Dokler jih nisem stisnila v trak spodaj! Še vedno živo rumene oker barve!

Kako me pa take malenkosti razveselijo!

Kako sem mislila, da bo prazno v centru? Po kaki logiki!? Začetek tedna je! In očitno so se vsi odpravili naokoli urediti stvari. Karkoli so stvari!

Ampak dobila sem prosto parkirno mesto! Kako prikladno, gospa je ravno zapeljala ven! Dobro, da sem jo imela na očeh, ko je šla proti avtu!

Potem pa kovanci za modro cono. Dovolj jih imam! Zdaj jih samo hitro zmečem noter! Zadnjič sem bila prepočasna in mi jih je prej ven izvrglo. To sem ponovila potem vsaj trikrat. Silil me je! Ampak je potem uspelo!

Zdaj pa je šlo! Mečem koliko hitro lahko! Na polne! Danes pa ne boš zmagal! Pa se zašopa! Vse sem noter zmetala, pa nič! Ni želel natisniti listka! Ni želel vrniti denarja! Nič!

Tako pa je šla zmaga!

Malo sem preložila star račun, da bi denar potisnila noter, pa nič! Ni trzal! Nič!

Poklicala sem telefonsko številko! Javil se je zelo prijazen gospod!

Vprašal me je za registrsko, da mi da listek gor, da ne bom plačala kazni! In vse sem mu povedala, kako je bilo. V tistem pa sredi razlaganja avtomat vrne približno pol denarja! No, ampak vseeno ni šlo! Čisto se je zataknilo!

Moram počakati ali lahko skočim za pol ure okoli?

Lahko greste, vam bom nastavil listek!

Tako je bilo! Vse sem uredila tako hitro, še boljše, kot sem si mislila!

Nazaj grede pa sem videla gospoda, kako mi daje listek za brisalec.

Jaz sem vas klicala! Hvala!

Moral je ročno odmašiti avtomat!

Pogledam na listek, ki mi ga je zataknil za brisalec!

Še celo uro imam parkiranje! To pa bo dovolj za kavico! Kako dobro! in potem se šla na kavico z razgledom! Kako sem uživala! Sonce je tako sijalo, tako je bilo toplo na terasi, da sem bila brez bunde! Uživala sem v prijetnem ambijentu! Tako dobro sem se imela. Srečala sem še prijazno gospo! Že nekaj dni sem razmišljala, da bi šla sem na kavo. Zdaj pa se je tako obrnilo, da sem tu! Kako me pa to veseli! Rada sem polnost in pristnost! Ljubim vsak košček tega dneva! Vsak trenutek! Ljubim svoje življenje!

Ljubek sijoč pristen srčkan unikatno lep dan!

Cmok!

Cmok!

Objem!

P.S.: Vse je za nas. Vse Vesolje nas želi ljubiti! Dopuščamo? Danes spustimo malo več sonca navznoter!

Ni komentarjev:

Objavite komentar