ponedeljek, 25. november 2019

Kako sem srečna, da sem šla!

Ah, kako je življenje lepo! Neverjeten večer! Nepozaben! Poslušala sem klapo! Klapo Dalmari! Božansko dobro! uživam v vseh pogledih! To pa je bilo pravo doživetje!

Nikakor da pozabim! To pa je čisto vzdušje! Tako s srcem peto! Kako dobre pesmi so izbrali! Popolnost! Ljubim vse, kdo so! Tako rada imam vse, kar sem! To pa je res bilo za dušo! Nepozabno!
Kaj sem napisala, da sem sedela v prvi vrsti? Kako dobro!

Božansko!

Vsa ta milina pesmi, besedil, me je čisto posrkala. Kdo mi je pel ponoči v postelji? Klape! In kdo me je zbudil?!? Klape!

Bila je ena pesem, ki sem jo tako iskala! Ne najdem je! Tako lepo poje! Kako ko bo prišla pravi čas, bo prišla, da ve, da obstaja in da zaupa, da bo prišla ob pravem času!

Kaj to je moja zgodba slučajno!

Ni čudno, da se me je tako dotaknila!

Zraven meje je sedela gospa, ki se nisva poznali. Od prej. Ampak sva se večkrat pogledali in se nasmejali! Tako dobro je bilo! Pri eni pesmi, moj lipi andžele se je kar jokala zraven od sreče!

To pa je res bilo doživeto!

Pa še sestro do moje babice sem srečala! Kako noro dobro! In ima čivavo! Kako zabavno! Baje da je najmlajša v družini! Pozorno sem jo pogledala! Pa je res imela v kotičkih očeh malo podobnosti z mojo babico. Prišla je samo zato, da me spomni, kako me ima moja babica brezpogojno rada. Kako me je vedno imela in še me vedno ima! Čeprav je ni več tukaj!

Prav čutila sem ljubezen v srcu! To je bila moja ljubezen! Prava radost! Kako sem srečna, da sem šla!
Ljubek sijoč srčkan pristen poln ljubezni dan!

Cmok!

Objem!














P.S.: Življenje je čista radost! Vse kar iščemo, že imamo v srcu!

Ni komentarjev:

Objavite komentar