sobota, 13. april 2024

TI SI ČUDOVITA!!!

Življenje je čudovito!

Življenje je lepo!

Se kaj poznaš?

Čutiš, ko v tebe želijo zlesti, se pretihotapiti nore ideje, ki niso tvoje?! Občutiš razliko med notranjim in zunanjim? Kaj so tvoje misli in kaj je tok misli programiranja? Priznam, da mi je lažje odkar sem več v naravi. Ali bliže naravi. Pa tudi lažje je, ko imam mačko Bliss, saj me božanje njene mehke dlake verjetno bolj sprošča kot njo samo.

Mir je ključ.

Veliko je stvari, ki nas želijo izbezljati iz tega rajskega stanja blaženosti. Pa bom to dovolila? Kaj pa, če ne bi? Kaj pa, če bi se samo predala svobodi soustvarjanja Raja? Kaj če bi zares živela?

Priznam, da imam dovolj programiranja neumnosti in kraje moje energije. Priznam, da sem naveličana, da se želi nekaj, kar je manj kot ljubezen, prilepiti name in srkati mojo svetlobo, ter jo uporabljati za bolne namene. Sita sem tega, da moja svetloba ni polno uporabljena za svetlobo in kreiranje zaželenega. Dovolj imam!

Svobodna sem. Kdo odloča, kam gre moja energija?! Jaz!

Torej?!

Ne dovolim več kraje, obešanja, srkanja ali kakršne koli druge oblike odvzemanja moje enerije, ker tega ne dovoljujem več. Dovolj je bilo! To energijo raje uporabljam za kreiranje dobrega, kar smo vsi po srcu. Tako je!

Dovolj!

Zato je tako pomembno, da prepoznam nežne odtenke, ki me želijo, spet in spet, odvesti v stare tirnice, da me lahko izrabljajo. Če jih dovolj hitro zaznam, jim samo rečem, tu niste dobrodošli, odidite. Tako je!

»To ni vaš dom, adijo.«

In samo zaloputnem z vrati! Če pa jih ne prepoznam in jih spustim noter in se udomačijo in razakomotijo na sedežni garnituri, mi povzročajo kaos in nadvladujočo situacijo, pa jih tudi lahko vržem ven!

»To ni več vaš dom! Nikoli ni bil! Adijo! Gremo! Spokajte!«

Tako lahko je.

Koga želim imeti na svoji sedežni, v svojem domu? Moj dom je moj dom in jaz odločam! Pri meni doma je dobrodošla samo ljubezen ali več. Enako velja v mojem telesu. Karkoli je manj, naj se zdaj pobere in gre v Kristusovo zavest, da ga dočaka njegova usoda, kot nam je rekla Kassandra – Suzan Ashley.

»Zdaj pa spokajte ven iz mojega doma, iz mojega telesa, uma in duše, iz vega, kod sem in kar imam! Tu niste dobrodošli!«

No, zdaj pa lahko živim svobodno. Ta postopek pa ponavljam, dokler ne čutim, da se je vsa nesnaga pobrala. Dokler niso vsi zajedavci očiščeni. Če pa zaslutim, da se želi karkoli spet lepiti name ali moj dom, samo ponovim čiščenje. Ta obred ponavljam vsak dan, tudi med tuširanjem.

»Vsa nesnaga se naj splakne v odtok. Zdaj!«

Vsak odtenek, ki ni naša resnična vibracija pristnosti duše, je privesek, ki nas želi speljati drugam od našega namena, da smo Ljubezen. Točno zato smo tu! Zato je pomembno, da res poznamo svoje srce in mu sledimo. Saj ne, da že od začetka takoj vse prepoznamo, ampak vaja delam mojstra in mojster dela vajo. Zato se res povežimo s sabo na katerikoli način. To nas dela močne in nas opolnomoča.

Zakaj so vse motnje, kot so televizija, telefon in vse ostale neumnosti? Nas dela vse to močno ali nas slabi? Nas povezuje s sabo, ali nas oddaljuje stran od našega bistva? Kot strastna gledalka filmov povem, da je odvisnost resnična in da je programiranje res škodljivo, saj v nas vedno znova zbujajo občutke, da nismo dovolj, da smo nevredni in da kupujemo smeti, ki pa nas bodo naredile vsaj sprejemljive in malo boljše. Pa to je čisto sranje! Nič od tega ni res. 

Že zdaj smo dovolj.

Že zdaj smo vredni.

Že zdaj smo močni.

Čudoviti smo.

Izjemni smo.

Vredni smo ljubezni.

Že zdaj smo sprejeti in ljubljeni.

Tu smo, da bi sidrali ljubezen, zato zdaj to bodimo.

Prisluhnimo svojemu srcu in ga še malo bolj odprimo modrostim, ki so bile vedno tam. Sami vemo zase najboljše, kdo smo. Zdaj pa živimo to resnico. Stare programe izbrišimo, ali še bolje, prepišimo jih s takimi, ki nas opolnomočijo in nas povežejo s svojo resnično srčiko – bistvom – nas vseh – Ljubeznijo.

Vredna si, da si ustvariš lepo življenje in zdaj je to v tvoji moči! Ti odločaš zase! Kaj boš izbrala danes?

Ljubek pristen sijoč lahkoten zabaven bogati srčkan unikaten edinstven razkošen ustvarjalen živahen energijski čist dan poln obilja!



Zabavaj se! Življenje naj bi bila zabavna pustolovščina! Kaj pa je tvoja izbira?! Hvala za čudovito pristno bogato sr(e)čno življenje! Zdaj!

Ni komentarjev:

Objavite komentar