torek, 23. januar 2024

PREPUŠČAM SE SVETLOBI IN SIJANJU!!!

Življenje je lepo!

Danes je dan za praznovanje! Nekaj starega se je končalo, torej bo sigurno prišlo nekaj novega. Zaupam v to. Samo naredilo je prostor svežemu in novemu. Vse se je uredilo in obrnilo v pravo smer, čeprav še ne vidim točno, kako – lahko pa zaupam.

Danes tako lepo dežuje, kot da vse kliče v meni, da se sprehodim. Čaka me gozd in narava. Čakajo me travniki. Čakajo me drevesa. Čakajo me škrati v gozdu, na travnikih in pod zemljo, da mi povedo skrivnosti. Vse me čaka, da se vrnem iz preteklosti in se zberem v tem trenutku – pridem nazaj iz prihodnosti. Samo v tem trenutku lahko zares uživam in sem polno prisotna.

Ta trenutek me kliče, da ga zares začutim. Rada bi ga uživala na polne. Rada bi živela po svoje. Pa kaj mi to preprečuje?! Samo jaz sama sebi (z bednimi izgovori). Niso resnični – noben izgovor – ni zares utemeljen. Vse so prazne laži, ker me je strah se pomakniti naprej. Strah me je moje luči. Strah me je, kako zelo močno lahko svetim. (Kdo uporablja moj strah – sile, ki gradijo luč ali jo zastirajo?! Odgovor mi je čisto jasen. Ne dajem več energije temi! Dovolj je bilo strahu!)

Zdaj pa je čas, da osvobodim svojo luč in da zasije kot jutranje sonce, potem pa vedno bolj močno. Pa kaj bi me bilo strah svetlobe?! Za to sem bila rojena! Zdaj pa je čas, da si končno zaupam in da sijem! Samo to je res pomembno! Čas je sijanja – za nas vse. Smo kot unikatne zvezde – čas je, da vsak sije na svoj čisto unikaten način.

Pa še nekaj je. Jaz želim imeti vse pod kontrolo, kako bi svetila in sijala. Kaj pa, če bi pustila vodstvu, da me resnično vodi in me popelje na najboljšo možno pot – srčno pot. Toliko bi pa ja lahko zaupala. Pa saj zaupam. Malo po malo – a vedno bolj.

To pa je pustolovščina – pristno življenje.

Vdihnem.

Izdihnem.

Spustim.

Vdihnem.

Izdihnem.

Izpustim.

Vdihnem.

Izdihnem.

Osvobajam.

Sebe in druge.

Vdihnem…

Izdihnem…

Jaz to zmorem. Vsa se predajam. Zaupam v božansko vodstvo.

Življenje je lepo.

Vdihnem. Izdihnem. …

Živim. V tem lepem dragocenem trenutku.

Ljubek pristen iskren jasen živahen romantičen lahkoten blažen navihan sladek slasten sijoč dan!



Življenje je igra. Uživaj v njej! Zdaj! Bodi pristna!

Ni komentarjev:

Objavite komentar