ponedeljek, 22. januar 2024

iZBIRAM?!? IZBIRAM!!!

Življenje je lepo!

Vse je odvisno od moje izbire. Izbiram lepo? Izbiram to, kar mi je všeč? izbiram srečo?! Ali se samo pomikam naprej iz sekunde v sekundo – minute v minuto – ure v uro – ali celo dan v dan?! Čakam na neko odrešitev, ki bo vse magično spremenila, hkrati pa me bo postavila nazaj v ravnovesje?

Res uživam vsak dan sproti, ali samo životarim? Zares živim?!? Kaj sploh zame pomeni zares živeti?!

V knjigi Marie Forleo sem brala, da je največje obžalovanje na smrtni postelji to, da ne živiš po svoje in da ne bi toliko delali in še nekaj jih je. Dobra novica pa je, da mi smo še živi in nismo na smrtni postelji! Mi smo še živi! Mi še lahko spreminjamo svoje življenje! Mi še dihamo in lahko izbiramo boljše!

Zdaj pa je na meni, da res izberem malo boljše. Zdaj pa je na meni, da izberem malo več sreče in zadovoljstva. Zdaj pa je na meni, da izbiram ustvarjanje. Juhu!!!

Kako sem lahko danes malo bolj ustvarjalna?

Zdaj je že minil en teden in vsak dan slikam. S tem tudi ustvarjam poetičnost življenja. Lepo mi je. Zadovoljna sem. Ponosna sem nase, da se tako dosledno držim načrta. Pa ne samo to, v pravi užitek mi je. Včeraj so nastale tako lepe barve, čisto nova! Zmešala sem oranžno, roza in rdečo! Nastal je tako lep čaroben cvet, ki je imel tako lepe prašnike.

Še nekaj sem spoznala. Želim ustvarjati iz srca, ne iz ega, da se moram s kom primerjati. Želim se prepustiti in opustiti kontrolo. Dovolj je bilo tega. Dovolj imam vsega tega, kar me moti, da ne ustvarjam. Danes se bom potrudila zase in šla preko tega. Dovolj je.

Danes izbiram srečo.

Če ustvarjam, je dan izpolnjen in sem dosegla svoje poslanstvo – namen, da res prispevam k svetlobi in čarobnosti. Tako je. Zdaj pa je čas, da se prepustim lepotam, ki jih ima svet zame. Lepo mi je, da sem lahko to, kdo sem. To je dragoceno, da se vedno bolj prepoznavam kot enkratno bitje, ki je bilo ustvarjeno od Boga z ljubeznijo, tako kot vsi. Imam čudovito dušo, ki se želi izražati kot jaz.

Čas je, da vsak od nas – vse od nas – prepoznamo čarobnost v sebi in ji pustimo sijati. Čas je, da se ne bojimo več svoje svetlobe in kako močno lahko sijemo. Čas je, da smo lahko pristne v vsej svoji lepoti in tako pomagamo planetu – naši ljubi Materi Zemlji in vsemu Vesolju, da se še bolj razsvetli.

Vse je naša izbira. Tudi to, da rečemo, da nam je nečesa dovolj. (To nas uči tudi Suzan Ashley in Kassandra) Dovolj neumnosti, ki nas držijo  temi. Čas je, da v naša življenja v vseh pogledih zasije sonce. Zdaj! Tako se svetloba širi še malo bolj! Enkrat bomo mogli reči, da je dovolj in čas je, da nehamo dajati naše energije temu, kar ruši našo ustvarjalnost. Dovolj je bilo! Danes jasno usmerjaj svojo energijo v mir in pristnost!

Življenje je lepo in čarobno!

Zdaj pa usmerjaj energijo v dobro in ustvarjanje, vsemu ostalemu pa jo priškrni! Danes smo močne, skupaj pa še bolj!

Lepo je, da imam tako čarobno življenje. Vse je izbira. Izbiram še malo bolj radost in veselje. To je to.

Življenje je lepo in čudovito.

Življenje je čista iskrenost. Najprej bodimo iskrene do sebe, kam namenjamo svojo energijo in jo zdaj preusmerimo.

Krasen lep sijoč pristen vesel ljubek srčkan srečen pristen lahkoten živahen jasen blagoslovljen šarmanten celovit globok čaroben dan!



Sledi svojemu srcu! Življenje je čista čarobnost! Zdaj pa ji odpri srce!

Ni komentarjev:

Objavite komentar