ponedeljek, 11. september 2023

Bogata preko vseh mej!

Pozdravljena moja draga, kako kaj danes?

Uživaš kaj svoje življenje na polno?

Delaš to, kar te res veseli?

Kdo si v resnici?

Tu si zato, da bi živela v polnost in pristnosti iz sebe navzven, da bi živela v ljubezni! Najprej pa si tu zato, da si to, kdo si! Tu si zato, da bi živela svoje poslanstvo! Sledila svojemu sijaju! Se zabavala! Tvoje življenje je namenjeno temu, da si srečna in da skozi to srečo radostno rasteš!

Lahko si to, kdo si v polnosti in pristnosti! Zdaj je tvoj čas, da zares zasiješ. Da z lahkoto stopaš naprej! Vsak korak naj bo napolnjen z veseljem. Pa nič zato, če te drugi ne razumejo. Tvoj čas je zdaj, da siješ v polnosti in pristnosti.

Kdo si v resnici? Danes pa si dovoli, da v vsej širini, vsej polnosti izražaš lepoto svojega srca in sveta. To je tvoje notranje bogastvo. Odprto srce. Odprtost ljubezni. Odprtost Bogu! In pretočnost za ljubezen. Pretočnost za Boga. Res, odpri srce ljubezni! Ta naj potem domuje v tvojem srcu!

Se lahko danes še malo bolj prepustiš ljubezni?

Se lahko danes še malo bolj prepustiš usodi? Hkrati pa zaupaš, da ti želi vesolje prinesti še najboljše! In ti to tudi vsak dan prinaša! Sprosti se v tvoje resnično poslanstvo! Sprosti se v radost tega, da si to – kdo si! Sprosti se v ta dan! Uživaj v njem! Ustvarjaj z vsem srcem!

Lahko si to, kdo si. Ne rabiš več dovoljenja drugih! Ne rabiš se dokazovati ne sebi ne drugim! Samo živi! Samo živi po svoje! Zares!

Kako lahko danes živiš še malo bolj pristno, da ti bo ta dan tako pri srcu, da boš tako uživala v njem, kot že dolgo nisi! Danes se poslušaj! Ustvarjaj si lep čudovit izjemen dan!

Sledi svojemu srcu!

Ljubek izjemen radosten pristen navihan lahkoten igriv vesel zabaven spontan sproščen nagajiv dan!



Življenje te vodi. Ti si že ljubezen! Zdaj pa se tega zares zavedaj! Ti si že ljubezen! Ti si že zdaj ljubljena!

Ni komentarjev:

Objavite komentar