ponedeljek, 15. maj 2023

Vseeno srečna!

Sočutje je neprecenljivo. Zdaj občutim, kar je druga oseba občutila, čeprav nisem bila jaz kriva za to. Razočaranje. Izgubo. Izgubo vsega vloženega časa. Počutila se je zavrnjeno. Izigrano. Nepomembno. Prevarano. Vzela si je svoj čas, da je izpolnila pričakovano, potem pa ni bilo nič iz tega. Občutila je izgubo denarja.

Potem je bilo tudi od mene malo grobo, da sem ji "to stvar" omenila kot priložnost kupčije, ker je imela tega na pretek. Meni se je zdela lahka izmenjava, v resnici pa sem jo spomnila, kaj vse je dala skozi.

Žal mi je. Prosim te, odpusti mi. Hvala ti. Rada te imam.

Zdaj pa mi je že bolj jasno od kod grobi občutki in taka reakcija!

Odpuščam ji vse. Odpuščam pa tudi sebi vse, da ne bom nosila več tega s sabo. Lahko živim svobodno naprej. Še imam vedno priokus grenkobe? Seveda.

To krivdo, sram, občutke negativnosti zdaj počiščujem iz svojega telesa. Nisem jaz bila kriva, da se je to zgodilo. Samo želela sem pristno izmenjavo. Nekaj, kar ni težko. Nisem bila jaz odgovorna, da se je tako pripetilo že prvič. Počutim pa se odgovorno, da se zdaj odnos razčisti. Pa se tudi naj. Resnica se naj izkaže. Zdaj!

Kaj bi bilo sočutno do mene? sprehod. Narava. Lepota. Milina. Povezovanje z mirom v srcu. Ustvarjanje lepote. odločitev, da ne dajem svoje energije negativnemu in strahu in vsem drugim negativnim vibracijam. Vseeno lahko sijem.

Dovolj je bilo nošenja krivde za kogarkoli. Lahko zacvetim vseeno – na polno. Lahko sem srečna – vseeno! Točno to si bom zdaj dala!

Ne dovoljujem več drugim, da me vlečejo v svoje silnice slabega. Dovolj je bilo!

Spoštujem tvoje občutke, še bolj pa spoštujem svoje občutke. To je to!

Ljubek srečen radosten nagajiv lahkoten vesel pristen živahen jasen dan!



🌷 P.S.: Spoštuj to, kdo si. Vse je samo preizkušanje tvoje odločitve, ali si zares biti pristna in srečna.

Ni komentarjev:

Objavite komentar