četrtek, 9. marec 2023

Zaljubljena sem v ta dan!

Rada imam svoje življenje! V vseh pogledih živim svoje najboljše življenje, zdaj! Samo veselim se tega trenutka in vsega tega, kar me še čaka! Vem, da je fantastično, ker se zdaj počutim fantastično!

Zaupam, da me čaka tako svetla prihodnost, da bom gledala s priprtimi očmi, ker me bo oslepela od ljubezni, radosti in veselja!

Zaupam! Zaupam, da me življenje ljubi!

Zdaj odpiram roke, da sem lahko smeh in igrivost in sprejema vse radosti in lepote tega sveta! Moje srce je odprto na vso moč!

Zaljubljena sem v svoje življenje!

Zaljubljena sem v ta dan!

Vse je božansko! Vse je igrivost in radost! Zdaj končno živim!

Zdaj končno opazim vse lepote, ki so okoli mene! Zdaj komaj opazim, kako zelo sem ljubljena! Rada imam svoje lepo dragoceno polno bogato življenje! Rada imam to, kdo sem!

Za trenutek sem pomislila, da je neko sranje moje – pa ni! Zato se zdaj svobodna podajam v nov dan! Jaz vem zase! Jaz lahko čutim prazničnost! Jaz čutim navdušenje nad življenje in vem, da me čaka samo še boljše!

Zdaj komaj začenjam živeti! Ljubljena hči vesolja sem in zdaj to končno sprejemam!

Kdaj se ti počutiš ljubljeno?

Ljubek ljubljen radosten vesel igriv nagajiv žlehten zabaven navihan dan!



🌷 P.S.: Zaupaj si! Ti veš zase, kaj je zate najbolj prav! Čudovita si, saj veš! Čudovita! Fantastična! Neponovljiva! Zdaj pa si ustvarjaj čarobnost! Zdaj pa izbiraj čarobnost! V tvojem srcu je že ljubezen!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce! Mateja Koser ❤️ poln navdiha ...  ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Ljubi bolj! ... https://youtu.be/34pDBh-wcbg

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Petar Grašo - Ako te pitaju ... https://youtu.be/j4ppyoZNt_Y

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar