sobota, 18. marec 2023

Povezna s pristno naravo!

Kaj naj rečem, življenje me vedno prijetno preseneti! Vedno dobim še več obilja, kot sem si ga sploh predstavljala!

Moje srce se odpira. Jaz se odpiram. Živim bolj in bolj pristno. Bolj in bolj sem povezana z naravo – od znotraj in zunaj – in bolj postaja moje življenje čarobno! Res mi je všeč!

Kaj zate pomeni čarobno življenje?

Počutim se tako ljubljeno in povezana z naravo. Prav prežema me in vsako celico, medcelico – no, vso mene – objema z ljubeznijo!

Kaj če bi se vsi ljudje na materi Zemlji tako počutili?! Takoj bi zavladal mir!

Zato je teko pomembno, da gradimo svojo notranjost v ljubezni in jo napolnimo z harmonijo miru! Ves svet je odvisen od tega! Ves svet je samo odsev našega sveta! Zavedaj se danes svoje moči, da prispevaš k miru. Saj si tega želiš, kajne?

Bolj kot slediš svojim darovom, kaj ti je v resnično veselje in srcu, bolj je svet napolnjen z ljubeznijo. Sreča in radost sta najbolj dragoceni, saj svet polnita z ljubeznijo na vseh ravneh!

S tem, ko dovoljuješ sebi, da si pristna in ceniš svoje darove, dovoljuješ vsemu svetu, da se pomiri in zacveti! Ustvarjaš varen prostor, kjer se vsi rodovi pomirijo v ljubezni in miru. Ustvarjaš zdrave temelje za Novo Zemljo, kjer vsak prispeva s svojimi darovi in vsi živimo pristno.

Ti si svetišče. Ti si center svojega sveta ljubezni, ki pa je tako močan, da se širi kot svetloba po vsem svetu in vesolju.

Ti si plamen. Kako lahko danes še malo bolj zasiješ v svojih pristnih barvah?

Neguj svoj plamen srca!

Ljubek iskren navihan fantastičen jasen harmoničen lep živahen spontan edinstven zaupljiv ubran spontan celovit dan!



🌷 P.S.: Življenje je čista radost. Lahko danes odpreš še malo bolj srce in dovoliš, da te vso vesolje ljubi!? Želi ti podariti ljubezen vsega sveta in še več!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce! Mateja Koser ❤️ poln navdiha ...  ❤️  Sledi svojemu srcu ❤️ Bodi Ljubezen ... https://youtu.be/LHJUPazBk08

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... SEVERINA - TRIDESETE ... https://youtu.be/OsUuPT8_FV8

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar