petek, 17. marec 2023

Dobesedno močna si!!!

Se zavedaš, kako so tvoji darovi dragoceni?

Se zavedaš, kako si ti dragocena?

Ves svet sije in sveti zaradi tebe, ker si zaljubljena v svoje življenje!

Zato so tvoji darovi pomembni! Ker olepšajo ves svet! Vseeno, kaj so! Ko si v ljubeči bližini in radosti tega trenutka, prispevaš bolj kot s tisočimi besedami! Dejanja govorijo glasneje!

Izražanje in ustvarjanje in razvijanje tvojih darov ni sebično! To je največ, kar lahko podariš svetu! To je največ, kar lahko podariš sebi! To so temelji srečnega zadovoljnega življenja!

Kdorkoli ti očita drugače, da delaš samo za denar ali za plačilo in za lastno korist – se moti! Seveda je super, če si plačana za to, ni pa to tvoja motivacija! Resnična motivacija je graditev ljubezni v sebi, da je tako stabilna in blizu, da se je vsak trenutek lahko dotaknem – dobesedno – in se potopim v radost ustvarjanja.

Kdorkoli mi očita drugače, me ne pozna v resnici. Seveda delam v lastno korist, ker ob tem neznansko uživam in se moje srce polni s še več ljubezni. Ampak, ko svoje darove delim, delam tudi za sijaj sveta. Ves svet je objet z ljubeznijo. Dajem prostor še malo več svetlobe. V sebi gradim sveti prostor, ki sije tako močno, da razsvetli ves planet! To je zame resnična radost, da živim svoje poslanstvo – ustvarjam – sem v toku ljubezni in to delim z drugimi.

Kako lahko danes potopiš vso svoje bitje v val ljubezni? Kaj je zate ustvarjanje? Kaj je zate razsvetljevanje sveta?

Ljubek radosten nagajiv lahkoten vesel unikaten srčkan živahen pester pristen dan!



🌷 P.S.: Živi svoje sanje, danes, moja draga. Ustvarjaj ljubezen od znotraj in zunaj sebe. Odpri svoje srce!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce! Mateja Koser ❤️ poln navdiha ...  ❤️  Sledi svojemu srcu ❤️ Bodi Ljubezen ... https://youtu.be/LHJUPazBk08

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... SEVERINA - GARDELIN ... https://youtu.be/TTZocv5U-eU

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar