ponedeljek, 13. februar 2023

Zbližanje z naravo!!!

Zdaj pijem divko, ker je brez kofeina. Brala sem Medicinskega medija, kako dobro piše! Kofein nam zamegli možgane. Ima čudovit podcast o Kavi, kakavu in machi – no še črnem čaju, ki mi je čisto odprl oči. Tako, zdaj pa pijem čaj, ko grem s kom na »kavo«.

Zanimivo mi je, da še kar uporabljam izraz, gremo na kavo?! To je bilo najbolj običajno. Zdaj pa uživam ob čaju in mi je tudi fajn! Samo, da se družimo in malo poklepetamo! To pa mi je v resnično veselje! To je zares dragoceno – druženje in bližina!

Veselim se druženja ob kosilu danes. Predpripravah. Ali vajah.

Danes sem samo sedela na soncu in tako uživala, da sem vsrkala lepoto narave. Prav čarobno mi je bilo!

Nekaj me vleče v gozd na sprehod. Po kostanje ali kar tako! Kje že imam košaro?! Zdaj je čas, da jo uporabim! Mogoče najdem še celo kakšno gobo!

Sploh ne morem več pisati zbrano, ko razmišljam o gozdu in dišečih drevesih ter porasti. Božansko!

Se lahko danes malo bolj zbližaš z naravo? Prišepni kaj vsaj roži doma ali pa dovoli, da ti ona kaj prišepne. Moje že kričijo, da jih zalijem! Saj bom! Obljubim!

Ljubek radosten nagajiv lahkoten pristen vesel dan!



🌷 P.S.: Sledi svoji notranji naravi! Prav te vodi! Zaupaj si! Življenje je prelepo! Ti si prelepa! Dragocena si! Zaželena si! Ljubljena si! Vso vesolje se veseli tvojega obstoja!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce! Mateja Koser ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Blaženi zdaj! ... https://youtu.be/PjF08nlk4rw

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Bruce Springsteen - I'm On Fire ... https://youtu.be/lrpXArn3hII

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar