torek, 14. februar 2023

Uravnoteženje

Imam novo bluzico živo rumene barve z vijolično sivkino obarvanimi rožami! Prav božanska je! lepo mi je, da sem lahko tako pristna in se izražam z oblačenjem! To pa mi je v veselje! To pa je meni pristnost!

Prejšnji teden mi je minil kot bi trenil! Sploh ne vem, kdaj! Vsak dan sem ustvarjala, želela sem še veliko več, pa mi je kar zmanjkalo časa!

Rada si bi naredila prioritetno listo. Po drugi strani pa uživam svobodno življenje. Lahko sledim toku, vseeno pa bi rada, da me ne bi ravno vse zmotilo in me preusmerilo na manj zaželen tok! Želela sem si ustvarjati in zdaj je to moja prioriteta! Božansko!

Res je, me kdo pokliče in potem kar klepetam sto na uro. Pa je tako dvakrat na dan, pa je že skoraj dneva konec. Rada bi si dala dopoldne za ustvarjanje, popoldan pa za družabnost. To bom naredila! Tako bom ostala v toku, v stiku z bližnjimi in še cvetela bom, saj ne bom prikrajšala nobenega dela sebe! Super! Bom to kar udejanjila!

To pa je dobra ideja!

Kako lahko ti uravnovesiš svoje dele dneva, da ti bodo bolj v zadovoljstvo?

Ljubek srečen božanski lahkoten veseligriv radosten iskren pisan jasen veder živahen pester dan!



🌷 P.S.: Sledi svojemu srcu! Dovoli, da se ti odpre in sprejmi vanj vse zaklade topline in ljubezni!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce! Mateja Koser ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Blaženi zdaj! ... https://youtu.be/PjF08nlk4rw

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... The Pointer Sisters - Slow Hand ... https://youtu.be/dbk29JZdl5A

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar