petek, 17. februar 2023

Pristni užitek!!!

Izbiram življenje in si ustvarjam življenje v katerem uživam z vsem srcem!

Včeraj smo se pogovarjali s prijateljico, na katerih področjih je vse aktivna! Sploh ne vem, kako to zmore, ampak ji je v neznansko veselje. Takoj sem se začela primerjati in moje življenje je precej bolj umirjeno. Bolj je podobno umirjenemu pristanu v manjšem ribiškem mestecu kot pa valovom in razburkanemu morju na odprtem. Saj mi je všeč moje življenje v zavetju, ne bi ga menjala. Niti ga ne rabim menjati.

Različni smo si. Prav je, da vsak sledi svoji pristnosti. Nekomu bi verjetno bilo prav mučno moje življenje, medtem ko bi meni bilo mučno življenje razgibano na tisočih koncih.

Razlike nas bogatijo.

Vseeno pa mi je pravo veselje vedno slišati, kaj se vse dogaja prijateljici in pri katerem projektu zdaj sodeluje. Rada pa se vrnem nazaj v milino mojega življenja. Rada imam čarobnost tišine, sonca na koži in pitje čaja. Seveda pisanje. Všeč mi je ta umirjenost dneva. Rada imam tudi zasebnost doma in da je to moj prostor umika. Ni mi do velikih zabav in trušča, hrupa, množice ljudi. Rada imam bližino z vsakim posebej.

Tako je to, teorija odprtega morja in zavetja pristana. Čeprav rada grem kdaj v pustolovščino morja, sem čisto pomirjena, da se še pa raje vračam v zavetje zaliva. Moj mir v srcu mi je dragocen nad vse! To je moje največje sijanje in razcvet!

Kako lahko danes ceniš lepoto drugih, brez da bi se primerjala in bi lahko samo še bolj pristno cvetela v svojih najlepših barvah? Saj veš, da si neprimerjiva – tako kot drugi – čisto izjemna in enkratna.

Ljubek navihan radosten igriv spontan vesel dan!



🌷 P.S.: Izbiraj s srcem. Ustvari si čaroben pristen dan! Izbiraj, in dodajaj še več tega, kar ti je pri srcu! cveti! Sij! Uspevaj! Danes bodi v svojih pristnih barvah, saj veš, da si del mavrice človeštva! Mavrica ni popolna brez tebe!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce! Mateja Koser ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Blaženi zdaj! ... https://youtu.be/PjF08nlk4rw

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Black Cat White Cat - Emir Kusturica ... https://youtu.be/M3MfuFoULYI

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar