četrtek, 16. februar 2023

Nežno spuščanje

Življenje je smeh in veselje. Radost. Pristnost. Seveda, ker to bolj in bolj izbiram.

Danes si ustvarjam vzporedno realnost tega, kaj si res želim.

Bolj kot izbiram, kaj bi rada, bolj sem pristna in srečna! Bolj kot izbiram radost, veselje, smeh in zaželeno, bolj napolnjuje moje dneve in posledično moje življenje. Vse je izbira!

Zdaj pa še je lažje kot kdajkoli prej, saj se resnica razkriva in sije v vsak kotiček naših duš svetloba čiste pristne Ljubezni. Vse je osvetljeno, do zadnjega kotička. 

Karkoli pride navzven iz preteklosti, ko nisem delovala najbolj iz srca, ali nisem zmogla delovati iz srca, je zdaj podano v svetlobo. Ozavestim. Odpusti – tudi sebi. Spustim, da odide. Vmes pa se še zahvalim za vse lekcije. Zahvalim se, da spuščam vse situacije kjer me ni vodila ljubezen ali višja vibracija, da so zdaj ozdravljene. Sem pa tudi zelo hvaležna, da sem se naučila dragocenih lekcij. Žal mi je za vse slabo, kar sem storila. Se pa zahvaljujem za vso ljubezen, ki sem jo prejela s to radostno rastjo.

Ponosna sem nase! Zelo dobro mi gre! Vaja dela mojstra – mojster pa dela vajo! 

Danes se poslovi nežno od delov sebe, ki ti več ne služijo. Zahvali se jim. Ljubi se zaradi njih. osredotočaj pa se na dobro, ki ga imaš v sebi zdaj!

Kako lahko danes praznuješ, da si že prišla tako daleč? Bodi zares ponosna nase!

Ljubek vesel igriv radosten edinstven unikaten jasen živahen mavričen dan!



🌷 P.S.: Zasij v vsej svoji lepoti!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce! Mateja Koser ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Blaženi zdaj! ... https://youtu.be/PjF08nlk4rw

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Martin ... https://www.youtube.com/watch?v=I_8n3FBJYec

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar