nedelja, 12. februar 2023

Mir v srcu!!!

Zdaj sem se spomnila, zakaj sem omenila, da je potrebno biti odgovoren za svojo lastno energijo!

Nekaj se zdravi v meni!

Jaz sem odgovorna za svojo energijo! In seveda počutje. Saj to je povezano!

Stala sem vedno kot gasilka s cevjo v roki, v pripravljenosti, kje bo zagorelo! Tega sem navajena iz otroštva, saj nikoli nisem vedela, kaj lahko pričakujem! Tako sem zdaj v polni opremi. Čelada, neprepustna obleka. Škornji. Zelo težki in kakovostni. Čelada s šiltom! In seveda debela težka cev v rokah, da pogasim, kjerkoli se pojavi krizna situacija.

Zdaj pa se postavljam ven iz te vloge. Nisem niti gasilka niti izvajalka rešilne prave pomoči. Dovolj je bilo! Zdaj pa mi je dovolj te vloge. Zaupam, da to nisebično, ampak edina prava pot, da res pomagam iz sijoče vibracije ljubezni.

Zaupam, da bodo vsi ljudje, starši, sestre, mame, prijateljice, kolegice, sosede in vse drugo – sami zmogli reševati svoje stvari. Zaupam jim!

Zaupam pa tudi sebi, da sem lahko samo ob njih, brez da jim solim pamet, kaj bi naj. To še je samo polivanje bencina na ogenj. Tu sem. zaupam, da boš zmogla! Lahko pa ostajam v svoji srečni energiji. Ne morem biti skozi v stresu spet nove akcije! Dovolj mi je stanja stalne pripravljenosti.

Dovolj je bilo.

Rada imam mirno in udobno življenje in zdaj si ga ustvarjam. Odložila sem gasilno cev, odložila sem utripajoče luči in jih ugasnila.

Zdaj se začenja doba miru.

Zaupam, da sem dragocena in sprejeta ne rabim izvajati manevrov ob vsakem času, ampak si lahko zaupam, da je dovolj, če poskrbim zase. Držim svojo vibracijo in jo pošiljam z ravni ljubezni, ne grem pa več v pepel in sem še sama potem zapepeljena. Dovolj je bilo!

Kam usmerjaš svojo energijo in zakaj? Si želiš biti reševalka in s tem potrjevati svojo vrednost? Kakšne vloge igraš, ki ti niso več pri srcu!?

Danes bodi pristna. Če čutiš, da želiš pomagati, pomagaj, vseeno pa bodi odgovorna do svoje vibracije. Spet je paradoks. Seveda pomagati, ampak ne preko svojih zmožnosti, voljnosti in pripravljenosti pomagati. Saj bo šlo tudi brez tebe. Zmorejo.

Ljubek srčkan pristen igriv radosten miren dan!



🌷 P.S.: Bodi pristna in reči sebi DA! Zaupaj svojemu srcu!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce! Mateja Koser ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Blaženi zdaj! ... https://youtu.be/PjF08nlk4rw

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Parni Valjak - Dođi ... https://youtu.be/xLwwoPnjIys

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar