petek, 27. januar 2023

Zaupam v dobro!

Zaljubljena sem v svoje življenje. Zdaj je čas, da se še bolj zaljubim v to, kdo sem. Zakaj bi se žrla za malenkosti, ki so manj kot popolne!? Smo izgubljam čas.

Izgubljam čas tudi s skrbmi. Kaj lahko danes malo bolj zaupam, da je zame vedno dobro poskrbljeno, tako kot je bilo zdaj!?

Kaj pa izguba časa s tem, da najprej pomislim na najbolj negativno stvar, ki se lahko zgodi? Kaj če bi pomislila na najboljše, kar se lahko izcimi zame in še za vse druge!

Vse negativno so samo stari programi, ki nas držijo v strahu, da smo bolj vodljivi in ubogljivi, poravnani v vrste (čreda) in blejamo, kot nam rečejo. Sistem je zastarel. Vodi nas v potrošnjo, ki je sploh ne rabimo in bogati samo nekatere. Nas sigurno vse te smeti ne bogatijo!

Danes se opazujem kot tiger nepremično čaka na plen! Kaj mislim? Kam me misli vodijo? Kam me napeljujejo? So to sploh moje misli? Jih želim misliti ali so samo stari vzorci programiranja?

Kaj pa si želim misliti?

Kaj pa si želim govoriti?

Kaj pa si želim udejanjati?

Zdaj pa vso svojo energijo namenim temu. In če kot tigrica ulovim plen, ga ne raztrgam, ampak se samo nežno opomnim, da si želim kaj drugega, kot bi drugače avtomatsko ustvarjala s svojimi mislimi.

Kam pa ti usmerjaš svojo energijo?

Ljubek srčen srčkan sijoč pristen nagajiv lahkoten dan!



🌷 P.S.: Zaupaj, da ustvarjaš svoje dni s celim telesom, umom, srcem, dušo, mislimi, govorjenjem, izražanjem… zdaj pa si jih naredi najboljše do zdaj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️  Še bolj se ljubi! ... https://youtu.be/DVDwblq6C9U

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Caro Emerald - A Night Like This ... https://youtu.be/74LXx0wSqMI

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar