petek, 16. december 2022

Prepletenost!

Danes se počutim tako povezano z bogom! Radost v meni kar prekipeva. Uživam, da sem lahko to, kdo sem. Pristna sem. Lepa sem. Izjemna sem.

Veš kako deluje bog?

Skozi druge ljudi. Imela sem opravke v mestu. Potem pa sem se spomnila na čaroben samoroge – karte. Ni se mi več dalo hoditi po trgovinah, ampak po karte bi pa si še šla. Ko pa sem prišla tja, jih več ni bilo! No, pa sem se spomnila, da mi je zmanjkalo jabolk in bila so ravno znižana. Vmes pa sem še slučajno šla mimo trgovine, ki je imela čudovito obleko, ki mi je bila všeč že vso poletje! Zdaj pa je bila znižana. Imeli so samo še mojo številko in še eno zelo preveliko! V garderobi sem plesala in jo probala! Kot ulita zame! Sestra praznuje rojstni dan in sem si jo želela za njen praznik obleči! Zdaj pa jo imam! Takoj sem pohitela k blagajni, ker je bila še znižana! Čarobnost!

Zanimivo pa je, da sem jo videla poleti na morju, ko smo šli nekaj kupovati, čisto mimogrede! Tako bi jaz imela! Potem pa sem čisto pozabila na njo! Adijo pamet! Zdaj pa jo imam!

No, pa so me čarobni samorogi zvabili, da sem si kupila obleko!

Res mi je lepa! Na ovratniku ima perle in je gosto tkanega valovitega materiala. Božansko lepo kičasta – ravno taka – kot mi je najljubša!

Prisluhneš kaj glasu intuicije? Se pustiš voditi?

Danes zaupaj svoji intuiciji, prav te vodi! Zares!

Ljubek roza živahen jasen edinstveno lep vesel srečen povezan prijateljski dan!



🌷 P.S.: Praznuj svoje življenje. Tu si zato, da bi bila srečna! Danes!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ 🎀 Veseli december ✨ Poslušaj! Doreen Virtue #5 ❤️  https://youtu.be/2TBbG14p6nY

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Severina - Mili moj ... https://youtu.be/7dMwK8Xb8V4

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar