nedelja, 20. november 2022

Stabilnost srca

Vsak si izbira svoje prijatelje. Smo odsev ljudi s katerimi se družimo. Lahko se obdamo z vsem mogočim tudi s spleta. Dobrim ali slabim. Včasih pa se kaj izkaže za obratno, kot je izgledalo na prvi pogled.

Zato je pomembno, da prisluhnemo svojemu srcu. To ni najbolj glasen glas daleč okoli. Niti ni strog glas ali avtoritativen. Je tih nežen mil glas, ki pa vztrajno ponavlja eno in isto, dokler sporočilo ni prejeto.

Slišiš? Zares slišiš?

To je tako kot s srčnimi željami. Lahko nas premamijo druge stvari, ki so trenutno bolj vabljive in bleščeče na zunaj, a ta notranja želja, hrepenenje ostaja. Nežno vabilo, da se zares povežemo s svojim srcem in uresničimo svojo usodo. To nam daje izpolnjenost in polnost doživetja in življenja. Pristnost. Srčne želje. Zakladi srca. Toplina in bližina ljubih.

Počutim se ljubljeno, slišano in vzeto resno.

Mi je pa prava svoboda, da sem lahko pristna.

Moja ljuba sestra praznuje okroglo obletnico in leta so mi dala določen pogum, da večkrat povem zares, kaj si mislim. Mogoče pa niso leta, ampak notranja modrost. Vem, da sem polna znanja, ampak modrost je kombinacija akcije, ponotranjenega znanja in neuspelih poskusov. Želim si biti bolj modra kot pametna. Nad vso modrostjo pa vedno prevlada sreča. Še raje pa sem srečna, kot da imam prav.

Danes bodi pristna v vseh svojih vlogah. Čarobna si. Lepa si. Dragocena si. Sploh pa ne igraj vlog, ampak samo bodi polno prisotna v vsakem trenutku.

Ljubek mavričen srečen igriv radosten nagajiv lahkoten srčkan sijoč živahen kreativen cvetoč miren dan!



🌷 P.S.: Sledi svojemu srcu! Vodi te prav! Le zaupaj si!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Strast!  ❤️  https://youtu.be/wVxACR0KQpg

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Fairground Attraction - Perfect ... https://youtu.be/txapREGWHp0

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar