ponedeljek, 21. november 2022

Nekaj veličastnega!!!

Zelo rada gledam kuharja Jamie-a Oliver-a, kako z lahkoto kreira nove jedi. Vedno je enostavno in zanimivo. Danes pa sem preizkusila nov recept. Rekla bi, da je mešanica med pasuljem in polnjeno papriko. Verjetno sem prehitro dodala polnjeno papriko, ker je prišla iz tega fižolova juha s papriko! Mogoče bi morala še malo pustiti povreti. Sem že pozabila kakšno malenkost iz recepta. No, saj recepta sploh nisem imela. Bolj je bilo to delo po spominu!

Ampak vseeno je bilo zabavno!

Preizkusila sem neki novi recept! Drugič bo že boljše! Komaj čakam!

Prav zabavno je kaj novega poizkusiti. Prav srčno in srečo se počutim. Saj ni treba da je ustvarjanje veličastno kot Picassovo, no pa saj kuhanje je veličastno! Hrani naša telesa, družimo se, ustvarjamo, se učimo, radostno rastemo!

Kaj pa boš ti danes preizkusila kaj novega?

Kaj te vleče?! Zdaj sem se spomnila, da sem si želela narediti pleten kvačkan cekar za poletje! No poletja je že konec! Ampak vseeno!!!! Lahko pa ga skvačkam čez zimo za drugo poletje! Pa še znam jaz kvačkati? To ni več teoretična debata, to je potrebno praktično izvesti! Lahko bi ga kar tudi spletla z velikimi pletilkami, pa bi bilo isto vznemirljivo!

Ustvarjalni sokovi se že pretakajo!

Kaj pa si ti želi ustvariti danes? Imaš kaj volje?

Včasih namenim gledanju videjev toliko časa, da mi nič ne ostane za ustvarjanje. Pa potem čas mine in nič zares ne nastane. Kot bi se ujela v past in bi tam obtičala priklenjena.

Zato danes namenim vsaj nekaj minut negovanju svoje ustvarjalnosti. Zdaj si grem pogreti spojen pasulj s polnjeno papriko, pa da vidim, če se bo dalo kaj zgostiti!

Zabavaj se danes!

Naj bo to najlepši dan do zdaj!

Ljubek hvaležen pisan mavričen ljubezniv bogat srčkan živahen jasen pester radosten bleščeč pristen dan!



🌷 P.S.: Vse, kar izhaja iz tebe, je dragoceno. To je tvoje! To si ti! Zdaj pa se priklopi na Ljubezen in vse se neštetokrat pomnoži! Sij, moja draga, uspevaj – cveti! (Zato si tu!)

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Strast!  ❤️  https://youtu.be/wVxACR0KQpg

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Queen - Crazy Little Thing Called Love ... https://youtu.be/zO6D_BAuYCI

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar