petek, 4. november 2022

Resnica je moč!!!

Poslušala sem video he Danger of Negating Negatives with Positives https://youtu.be/eC5auWlco4A od Teal Swan - Nevarnost zanikanja negativnih občutkov s pozitivnimi. Zelo zanimivo!

Če želimo biti vedno pozitivni in v vsem opazimo dobro, obstaja nevarnost, da zanikamo opozorilne znake. Seveda je v vsakem slabem kaj dobrega. Vedno. Ampak zanikanje slabega nas spravlja v notranjo vojno, da sami sebe obtožujemo za občutke, ki jih čutimo in se silimo, da bi občutili drugače.

Resnica osvobaja.

Vem, da sem sama veliko predolgo vztrajala v odnosi, ki so imeli zelo očitne opozorilne znake, pa sem si jih zanikala. Krivila sem sebe, da pretiravam, da delam iz muhe slona, da mogoče pa res še ni tako slabo, da so to samo moje projekcije preteklosti na drugega. Če bi se poslušala, bi prej izstopila iz destruktivnega odnosa. Pa saj nič zato, če sem dolgo vztrajala, saj je postajalo tako očino, da pa si res več nisem mogla zanikati.

Zdaj se učim zaupati svojim občutkom. Malo sem žalostna, da sem vseeno tako dolgo vztrajala v neumnostih. Ampak če res nisem prej videla! Ali nisem želela videti. Vse je neka lekcija.

Vem, da odkrit pogovor vse reši. Če ne pa vsaj razkrije resnico, kje sem v partnerstvu in če še je sploh smiselno nadaljevati.

Saj, ko sem si zanikala, ni bilo nič boljše, še vedno je čakalo v ozadju, da sem si lahko priznala resnico. Nič ni bilo lažje, če tudi sem odlašala s pogovorom ali si lagala sama sebi.

Zdaj pa si zmorem priznati resnico. Zdaj pa si vzamem odmore vmes, da se res začutim. To je zame pisanje, meditacija in sprehodi.

Če se nekaj občuti nenaravno in čudno (v zvezi z drugimi), potem tudi je. Zdaj pa si le zaupajmo bolj!

Ljubek srčkan srečen igriv radosten lahkoten pisan mavričen jasen hvaležen dan!



🌷 P.S.: Zaupaj si! Ti veš zase! Zaupaj svojim občutkom!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Zaupaj svojemu srcu! ... https://youtu.be/fKZLTkhur2g

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Pointer Sisters - Fire ... https://youtu.be/K9S5EZgIJck

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

 

Ni komentarjev:

Objavite komentar