sobota, 26. november 2022

Hvala za pohvalo!!!

Zanimajo me resnično raznolike stvari. Zadnje čase pa sem se navdušila za vlaganje, no saj to mi je bilo vedno v veselje. Vse raziščem in se poglobim, kako nekaj deluje. Počutila pa sem se malo nelagodno, ko me je prijateljica pohvalila v skupini, da če ima kdo kaj, da lahko mene vpraša. Pa saj sem jim pomagala, ampak, da bi jim predavala, pa mi je bilo malo preveč.

Zanimiva beseda predavala, kot bi jim nekaj predajala. Naprej. Moje znanje in izkušnje. Mogoče pa. Naj me pot poslanstva najde tudi na tem področju, če mi je namenjeno. Zdaj se predajam.

V sebi sem ob času pohvale kar čutila cmok. Kaj malo pretirava? Zakaj me izpostavlja? Saj lahko to lepo izpeljemo brez, da moram biti položena v središčno točko.

Namesto, da bi sprejela pohvalo, sem čutila breme negotovosti. Kaj pa če bi sprejela pohvalo? Saj sem res vse pogledala, kaj se je dalo in šla v detajle. To me zanima, zato sem še vedno v procesu raziskovanja.

Dobro. Sprejemam pohvalo. Hvala!

Kaj sem res tako navajena, da se ljudje negativno odzovejo in se vedno nekaj vmešavajo v moje življenje, ali me kritizirajo, obsojajo, da mi je potem težko sprejeti pohvalo?!

Kaj če bi spremenila pričakovanja?

Vem, da je Wayne Dyer rekel, da pričakuje in domneva, da se pogovarjajo dobre stvari o njem. Tudi Louise L. Hay je imela čudovito afirmacijo: »Ljudje me imajo radi, kamorkoli pridem.«

Kaj če bi domnevala, da me imajo ljudje radi in da govorijo dobro o meni?

Se sama preveč obsojam, kritiziram, sem prestroga do sebe? Iščem popolnost? To je verjetno glavno ozadje vsega. Danes je dan za milino in sočutje. Zdaj je čas, da se bolj prepustim lepotam svoje duše in se sprostim v to, kdo sem v resnici.

Ne bom več žalila Boga, da je ustvaril karkoli manj kot čisto popolnost – mene (in tebe). Zdaj praznujem kdo sem. S sočutjem sprejemam vsa svoja občutja in se z milino pomikam naprej. Zdaj je moj čas!

Danes sprejmi pohvalo z odprtim srcem in se zahvali.

Ljubek kreativen lep šarmanten živahen spontan edinstveno srčkan dan!



🌷 P.S.: Vredna si dobrega življenja, zato odpri svoje srce vsakdanjim čudežem, ki te obdajajo prav zdaj! zavedaj se svojega izjemnega bogastva v vseh pogledih!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️  Zabavaj se! https://youtu.be/dY0p5j7M9Lo

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Ed Sheeran - Thinking Out Loud ... https://youtu.be/lp-EO5I60KA

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar