petek, 25. november 2022

Dnevna hrana za dušo!

Jaz sem definitivno za to, da se dnevne rutine (ne samo umivanje zob) dvigovanje našega duha, duše, telesa, misli in srca – res izvajajo dnevno. Tako kot jemo dnevno. Samo, da je hrana za dušo vsakega posameznika drugačna.

Včeraj sem se tako navdušila nad koraki. Naredila sem jih 20.000! zares! Bila sem nekaj časa v postelji, ker sem potrebovala počitek, zdaj pa toliko!

Moje telo je prav srečno! Jaz sem srečna! Gibanje je rutina, ki mi je primanjkovala. Odlašala sem s sprehodm do konca, dokler me ni minilo. Vse sem postavljala prej.

Tako kot imam jutranjo rutino pisanja in vsega ostalega, je zdaj na urniku tudi sprehod. Končno!

Afirmacije pomagajo, če jih govorimo, dokler sami sebe ne prepričamo, da je res. Potem se kaže vedno več dokazov v prid afirmacije, ki smo jih prej gladko spregledali, saj nismo dajali niti možnosti, da želeno obstaja v realnosti.

Vse deluje, če le izvajamo naše rutine. Meditacija. Molitev. Čantanje. Karkoli ti napolni srce. Branje, karkoli te navdihne, da živiš še bolj pristno iz srca. Saj dihali tudi ne bi samo enkrat na teden.

Danes vzpostavi rutino. Potem pa jo izvajaj. Samo to. Dovolj je! Kajti naše duše si želijo hrane, ki nas poživi in zalije, da se razcvetemo v naše pristno poslanstvo – da smo srečni!

Ljubek srčkan jasen blažen optimističen fantastičen kreativen živahen pester mavričen dan!



🌷 P.S.: To ne pomeni zanikanje čustev in barvanje preko pozitivizma, ampak sočutje do sebe in izražanje čustev na zdrav način – vsak dan sproti – zame je to dnevnik, tebi pa mogoče prijateljica ali drevo, ki ti res prisluhne!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️  Zabavaj se! https://youtu.be/dY0p5j7M9Lo

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Ellie Goulding - Love Me Like You Do ... https://youtu.be/AJtDXIazrMo

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar