sobota, 14. maj 2022

Usmerjaj v dobro!!!

 Kaj če bi danes pustili vse druge na miru!?!!

Vedno so mi tako priročen izgovor. Pa ne morem, kaj si bodo milili! Ali pa se primerjam. Ali pa se počutim večvredno. Pa saj ne gre za tekmo! Vsak je unikaten! Vsak je čisto vreden in poseben – kot to, kdo je.

Pa še tak izgovor, da so mi drugi energijo dol potegnili. Kdo pa jim je to dovolil? Sem se jaz spravila v nižje frekvence, da bi sinhronizirala?! Seveda sem bila jaz!

Ali pa ta, da si srkajo energijo! Kdo pa jim jo daje? Kdo pa jim to dovoljuje? Kdo pa kar teče na pomoč, in se razdaja in jih carta (na ne zdrave načine, da se počutijo še bolj nemočni): »Kako si uboga! Lasek se ti je skrivil!? Ti revica! Saj ti bom jaz pomagala!«

Nisem več reševalka sveta. Nisem reševalka ljudi. Nisem reševalka nikomur. Vsak je odgovoren zase. Jaz sem odgovorna za svojo energijo. Jo zapravljam ali jo usmerjam v dobro? Kaj pa drugi delajo s svojo energijo, pa je njihova odgovornost.

Lahko pa druge tudi spodbudim. Imaš problem. Da. Vidim. Mi je jasno.

Kako pa ga boš rešila?!

Tako to gre! Imeli smo predavanje Susan Ashley Kassandre (LoveLightTruth.com – pridružite se nam na meditacijah) in je bilo toliko zanimivih stvari, tudi o tem, kako biti bolj odgovoren za svoje življenje.

Vsak je odgovoren zase.

Kaj izbiraš?

Izbiraš s srcem?

Jaz ljubim lepoto vsepovsod, kamor grem. Všeč mi je, da sem obdana z naravo, da se lahko povežem z njo! Imam občutek, da me živali vedno tako sprejmejo z dobrodošlico, kot bi videle lepoto mojega srca in duše. Posebno povezavo imamo. Rada jih imam!

Danes ceni lepoto narave, ki te obkroža! Bodi hvaležna-hvaležen za vsako drevo, vsako ptičko, rožico, dež, sonce… vse te lepote so darilo narave zate! Bodi to, kdo si in živi v harmoniji s svojim srcem in naravo! Živimo v obilju! Bodimo hvaležni za vse!

Česa si želiš več? To danes hvali in slavi! To je tvoj dan uresničitve najboljšega življenja sploh! Srčnost je naša največja moč!

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv živahen pester jasen lahkoten milosten razvajalen sijoč bleščeč samorogast dan!



🌷 P.S.: Sprejmi vse darove zate. Vesolje ti daje obilno, zdaj pa odpri srce bogastvu! 

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ ✨ AFIRMACIJE 💛 Z lahkoto sprejemam obilje! ... https://youtu.be/nLWouaP0PPw

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Ellie Goulding - Love Me Like You Do ... https://youtu.be/AJtDXIazrMo

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar