torek, 3. maj 2022

Preprosto tvoje ljubko življenje!!!

 Kaj sploh cenimo, kaj vse imamo?!

Imamo čudovito življenje!

Imamo čarobno življenje!!

Kaj smo sploh zares pogledali okoli sebe, ko smo se zbudili?!

Najprej se zbudim v tem čarobni mehki puhasti postelji, kjer imam zasebnost. Odeje me objamejo in mi dajejo objem, ko je zunaj temna noč. Zvezde na nebu so živahno migetajoče. Vzhod lune je bil tako skrivnostno lep.

Pa še to! Vstala sem se iz postelje! Hvaležna sem in cenim svoje telo! Vse v njem dela zame! Nešteto celic se vsak dan odloča, da bo še naprej jaz! Nešteto celic se vsak trenutek odloča, da bodo delovale skupaj kot celota in delajo vsak dan najboljše zame! Bolj kot vnašam čisto vase, lažje jim je!

Toliko čarobnosti, pa še niti prav iz postelje nisem prišla!!!

Kaj šele hvaležnost za moje oči, da vso to lepoto opazijo!

Kaj je zate čarobno življenje?!

Je res potrebno toliko stvari?! Res moramo tako nakložnati vse okoli sebe, da se počutimo fantastično?! Pa nam stvari res to dajejo?! Kaj si zares želiš?! Tudi če je to stvar, si izpolni samo to, kaj si zares želiš, ker vse ostal oje navlaka. Stvari si želimo, ker si mislimo, da se bomo počutili bolje.

Lahko izbiramo srečo vseeno. Lahko se počutimo bolje, vseeno. Lahko izbiramo boljše – vsaj malo boljše – počutje – vseeno! Vse je tvoja odločitev! Kaj izbiraš danes?! Izbiraj s srcem! Kaj zares potrebuješ? Kaj si zares želiš?

Ustvarjaj si čarobno življenje! Tvoje je! ti veš zase, kaj te veseli in kaj si zares želiš! Obrni se bolj v svoje srce za odgovore, mogoče te preseneti, kako malo zares potrebuješ in si želiš!!!

Ni se ti treba dokazovati navzven – super si že zdaj – unikat! Kaj si zares želiš, moja draga, moj dragi – samo ti veš!!!

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv smel jasen izpolnjen blažen luškan srčkan pisan živahen miren luban dan!



🌷 P.S.: Ljubko življenje te vabi v srce. Tam so vsi odgovori zate!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ ✨ AFIRMACIJE 💛 Vse je mogoče zame! ... https://youtu.be/R4xUCNA6uzQ

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... SEVERINA - GARDELIN ... https://youtu.be/TTZocv5U-eU

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar