nedelja, 1. maj 2022

Premakni se!!! (Samo za milimeter!!!)

Si lahko sploh predstavljaš, koliko lepih trenutkov izpustimo samo zato, ker nismo pozorni?! Včasih gledamo v eno pikico življenja tako dolgo, da postane črna pika. Tako vidimo samo še črno. Kaj če bi stopili samo korak nazaj? Kaj če bi odmaknili pozornost samo za nekaj centimetrov? Dobili bi pravo perspektivo! Samo črna mala pikica je! pripisovali smo ji preveč pomena! Preveč smo se osredotočali na slabo!

Koliko lepega smo pa s tem zamujali?!?

Je res tako slabo?

Je res tako dramatično?

Je res tako kaotično?

Je res tako rušilno?

Kaj je moja lekcija v tem?

Kaj lahko naredim, da se počutim vsaj malo boljše?

Izražam svoja čustva dnevniku, prijateljici, drevesu, žabici, medvedku, oblakom? Čutim?!?

Moja lekcija v vsem tem je, da sem še bolj pristna. Najprej sem še bolj iskrena do sebe. Potem pa sem še bolj iskrena do sveta. Še bolj želim slediti svojem srcu. Ne samo v mislih, ampak tudi z vsem srcem in z dejanji. Tudi moje akcije so v skladu z mojim srcem. Tudi moje besede. Vse je v ravnovesju in harmoniji.

Moj um, moje srce in moje navdihnjene akcije so v harmoniji! (✨ AFIRMACIJE 💛 Moj um, moje srce in moje navdihnjene pozitivne akcije so v harmoniji! … https://youtu.be/BZVd-pEycpg)

Tako je! nekaj me vleče stran od mesta v naravo! Kaj če bi si danes to podarila!?! Z lahkoto sledim svojemu srcu in življenje postaja bolj in bolj čarobno! Tako je!

Kaj so tvoje slepe pege, ki te pribijejo na mesto in ti ne dovolijo naprej? Ob čem otrpneš in zamrzneš? Poglej jih od strani, od zgoraj, spodaj, od daleč, še bliže, bolj globoko… So res tako zabetonirane? Se lahko premakneš vsaj milimeter? Si lahko vsaj priznaš, da stojiš na mestu? No, zdaj pa naslednji korak. Kaj lahko narediš? Ne izgovori, kaj vse ne moreš!! Kaj pa lahko narediš? Poslušaj svoje srce. Prav te vodi. Le zaupaj mu!

Ljubek srečen igriv radosten pristen srčen srčkan živahen lahkoten optimističen gibljiv nagajiv dan!



🌷 P.S.: Le zaupaj svojem srcu! tvoje srce ve v trenutku, kaj je prav zate! Le sledi mu!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ ✨ AFIRMACIJE 💛 Vse je mogoče zame! ... https://youtu.be/R4xUCNA6uzQ

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... SEVERINA - TRIDESETE ... https://youtu.be/OsUuPT8_FV8

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar