torek, 10. avgust 2021

Smer: ne sever! Srce!!!

  Kako kaj tvoj zemljevid?

Kam si želiš?

Slediš svoji srčni poti?

Kako lahko me premetavajo valovi, če nisem v srcu. Vsaka drama je lahko tako vabljiva. Saj ni moja, ampak ko pomolim prst v njo, samo malo, me že potegne vase.

Kar naenkrat sem v zgodbi. Filmu. Bolj v nadaljevanki z neskončnimi deli. Bolj kot vem, zakaj se gre in jo poslušam razvozlati, bolj jo povabljam v svoje življenje.

Pa si tega res želim?

Mi je tega treba?

Zakaj bi sodila, kdo ima prav. Boleče je za vse. Nas gledalce in udeležence. Zato bom samo zaupala, da se bo vse razrešilo v najvišje dobro. Saj se bo! Saj se že!

Zdaj pa imam mir v srcu. Spuščam vso dramo. Spuščam vso to pranje umazanega perila. Ni moje. Malo je, če tičim glavo zraven. Zato danes opuščam vpletenost. Zaupam, da je moja naloga samo moja visoka vibracija, vse drugo pa se bo uredilo.

Lahko vidim skozi meglo. Pa ti? Kje je tvoj kompas? Si še na pravi poti? Slediš svojemu srcu!?! Saj gre! Poravnajmo se!

Ljubek srečen srčkan pisan igriv mavričen jasen harmoničen kreativen živahen optimističen svoboden dan!



🌷 P.S.: Življenje je zdaj praznik! Zato le uživajmo! Kaj bi še čakali? Na koga? Zdaj je tvoj čas! danes! Kaj danes!?! Zdaj!

 💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️  Bolj dragocen a!  ...  https://youtu.be/RDeboY3jiLs

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ...  Severina - Tarapana  ...  https://youtu.be/IAt-LuTVTVM

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar