sreda, 11. avgust 2021

Resnica je! Čista resnica!!! Dragocen-a si!

  Kdaj ti je kdaj kdo povedal nazadnje, da si dragocen-a? čisto nekaj posebnega si! Tudi, če ti nihče tega ne pove – je to vedno resnica!

Kako lažje bi bilo izražati, kdo sem, če bi se tega zavedala. Vedno sem ljubljena. Vedno sem objeta v nežnost in odpuščanje. Objeta sem z razumevanjem in sprejemanjem.

Za nič se mi ni treba boriti. Za nič mi ni treba trpeti. Lahko samo sprejmem, da sem že zdaj čudovita. Tako pa si to tudi ti!

Koliko lažje bi bilo komunicirati z drugimi, če bi vedeli, da smo vedno ljubljeni, sprejeti in dragoceni- videni. Vse, kar smo naredili narobe, nam je že davno odpuščeno. Objema nas toplina in srčnost in sočutje. Saj bi naredili boljše, če bi zmogli ali znali. Saj bi. Točno tako! Zato nam ni treba obtoževati nikogar! Sploh pa ne obtožujemo sebe! Vse je ljubezen ali klic po ljubezni, kot nam pravi tečaj čudežev.

Danes se spominjaj, kako dragocen-a si! Pravi zaklad je tvoje srce. Zato le ostani tam! V svojem centru!

Ljubek srčkan sončen igriv sproščen blažen bleščeč nagajiv strasten zabaven družaben dan!



🌷 P.S.: Življenje je pesem. Katera pesem je tvoja pesem srca? Danes je poj. Skupaj soustvarjamo čaroben planet.

 💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️  Bolj dragocen a!  ...  https://youtu.be/RDeboY3jiLs

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Liam Payne, Rita Ora - For You (Fifty Shades Freed) ... https://youtu.be/RQUuqbzQVsY

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar