četrtek, 12. avgust 2021

Najboljše! Le najboljše!!!

  Kaj ni lepo, da imamo telo?!

Vedno dela najboljše, kar lahko za nas. Kaj vse mu delamo, pretiravamo, ga spregledamo, bašemo z ne vem čim in še vedno dela najboljše za nas.

Kaj če bi ga danes cenila?

Ljubim svoje telo!

Kaj če bi oprostila sebi za vse neharmonije v srcu in telesu in umu in se spravila v harmonijo. Kaj če bi res ljubila svoje telo?

Jedla bi več zdrave hrane. Pila bi veliko vode. Dovolj bi spala in šla bi bolj hitro v posteljo. Privoščila bi si kopel. Ljubeče bi se pogovarjala s svojim telesom, ko grem mimo ogledala. Ne samo, da vidim, kaj ni vredu! Prav super telo imam! Kam vse me pelje, kaj vse doživljam zaradi njega! Čudovito je imeti telo.

Dokler sem še tu, je več dobrega, kot slabega z mojim telesom. Lahko pa se še izboljša!

Danes ljubeče prisluhnem svojemu telesu. Prava zakladnica modrosti je. kaj potrebuješ, si želiš danes, zdaj moje lepo telo?! Bodiva spet prijatelja. Želim ti res prisluhniti.

Si ustvarjaš bližino s telesom?! Milijon krat ti je povrnjeno!

Ljubek srečen srčkan strasten igriv nagajiv mavričen pisan sijoč dan!



🌷 P.S.: Spleti vezi s tvojim telesom. Čudovit in nezmotljiv prijatelj je. Prisluhni mu in vračalo ti bo neštetokrat pomnoženo!

 💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️  Bolj dragocen a!  ...  https://youtu.be/RDeboY3jiLs

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Parni Valjak - Dođi ... https://youtu.be/tqNyZLLBcq8

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar