ponedeljek, 7. junij 2021

Tu si, da bi bil-a ti – ti!!!

  Malo te bi rada gnjavila. Boljše tebe, kot da pogledam vase, kaj pa lahko jaz spremenim. Kaj če bi raje tebe gnjavila in ti tečnarila, kako se naj obnašaš, kaj vse moraš spremeniti in kako bi se lahko izboljšal-a? saj veš, ker te lahko gnjavim. In hkrati ostajam varna za zidovi. Nič mi ni treba spremeniti v srcu. Nič. Samo malo tebe gnjavim in zraven se še počutim kot da kaj delam.

Daj no, pa kaj se ne bi malo spremenil-a?

Malo. Daj no! To tako ne bo šlo! Ali se spremeniš ali pa…

Uh, sem naporna danes.

Vem, da se moram jaz dvigniti na vibracijo tega, kar pogrešam, da potem to privlačim in dobim. Ampak, če gnjavim tebe, pa ne rabim nič zares narediti in se spremeniti. Potem se lahko še celo boljše počutim, kako sem pametna. Tako sem dobra, da te kar sproti opozarjam na vse napake! Adijo pamet, kakšne norosti in bedarije!

Kaj pogrešam? To je samo moja in čisto moja odgovornost, da si to dam. To manjka, ker jaz tega ne dajem.

Ljubek srečen sijoč pristen dan!



 🌷 P.S.: Seveda, ostani tako čudovit-a kot si! Da se mi ne bi kje spreminjal-a zaradi mene! Karkoli in kdorkoli te sili, da si drugačna – drugačen, kot je tvoja narava – se res zamisli in se vprašaj, če cena tega odnosa ni mogoče prevelika in previsoka. Bodi in ostani pristna – pristen. Tako – takega te rabimo! Drugih je tako že preveč! Tu si, da bi bil-a ti – ti!

  💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️ ✨ Tapkanje v torek 💛 Čiščenje strupov! Tapkanje z Brad-om Yates ... https://youtu.be/ugfBUxG1Xvs

  🎸 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ...  The Pointer Sisters - Slow Hand ... https://youtu.be/dbk29JZdl5A

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar