nedelja, 6. junij 2021

Hvala, da še naprej zaupaš Ljubezni!


  
Danes se želim zbližati s svojim srcem. Kaj mi šepeta? Kam me vodi? Kam me želi popeljati? Kaj mi želi povedati?

Danes stopam iz omejitev in normalnega in naučenega in zaupam, da me moje srce vodi prav.

Ljubo moje srce, hvala, da si prestalo toliko in še vedno upaš in še vedno si polno ljubezni in sočutja in topline. Hvala, da se še nisi vdalo. Hvala, da si moje.

Danes sprejemam tok Ljubezni skozi svoje srce. Naj še očisti, kar je starega in zarjavelega v srcu. Danes vse to puščam. Danes dopuščam, da se moje srce pozdravi in zaceli. Ne pikam več znova in znova v rane, da se lahko zacelijo in ne spominjam se jih več. Kar je bilo, je bilo. Osvobajam vse, ki sem še jih držala kot jetnike, ker je bilo pravično, da dobijo kazen. Ampak zdaj jih spuščam iz srca. Tam ni več njihovo mesto. Niti malo ne. Najbolj pa želim osvoboditi sebe. Želim pa odpreti srce pravemu pretoku ljubezni. Zdaj sem pripravljena bolj in bolj.

Ni moja naloga privesti do pravice. Zaupam v red vesolja. Zdaj pa si dajem svobodo, da zares živim v srcu. Svobodna sem!

Ljubek srečen sončen sočen igriv strasten dan!



 🌷 P.S.: Živi svoje življenje po svoje. Sprejmi vabila za srečo! To je tvoja pravica! Bodi, kdo si – tak-a si najlepša - najlepši!

  💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️ ✨ Tapkanje v torek 💛 Čiščenje strupov! Tapkanje z Brad-om Yates ... https://youtu.be/ugfBUxG1Xvs

  🎸 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ...  Pointer Sisters - Fire ... https://youtu.be/K9S5EZgIJck

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar